Blåeldsvägen 127

Skälby, Järfälla kommun Se på karta

4 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Tomtarea
197 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
38 270 kr/år

- I samfällighetsavgiften inkluderas värme och VA -

Välkomna hem till Skälbys bästa adress. Blåeldsvägen är en barnvänlig och mysig gata med en samfällighetsförening som verkligen ser till husägarnas bästa. Den låga avgiften inkluderar uppvärmning via fjärrvärme, vatten och avlopp, snöröjning och underhåll av gemensamma ytor. Avgiften beräknas individuellt, och återbetalning av överskjutande belopp sker flera gånger om året.

Detta välplanerade hus har alla umgängesytor samlade på bottenvåningen, och sovrummen en trappa upp. Den välkomnande hallen leder er in till ett stort nyrenoverat kök med vitvaror i toppklass från Siemens. Här har matälskare verkligen allt man kan drömma om.
Vidare följer en gästtoalett med tvättpelare, och mitt emot ett rymligt förråd under trappan. Det väl tilltagna vardagsrummet har plats för såväl stor matplats som en generös soffa. Vardagsrummets braskamin ger härlig värme under kyliga kvällar. Genom vardagsrummets stora fönster tittar ni ut över den bakre trädgården och den takförsedda uteplatsen som får underbar kvällssol. Tomten gränsar till ett skogsparti, vilket ger perfekt skydd mot insyn, och en känsla av att tomten bara fortsätter. Även framsidan har en uteplats i nästan perfekt söderläge med sol från morgon till kväll. En trappa upp hittar ni 4 sovrum varav 2 har egen dörr till husets långa balkong. Det helkaklade badrummet har så klart golvvärme och handdukstork. Dessutom alla kläd-tokigas dröm - en walk-in closet! Huset med dess omgivning ger en känsla av ostörd, mysig privat miljö. Inget hus mitt emot varken på fram eller baksida på denna återvändsgata, så läget är helt fritt från trafik och insyn.

Till huset hör garageplats med el, samt ytterligare ett stort förråd där man kan ha extra kyl/frys. Föreningen har även en stor gemensam tvättstuga för tvätt av tyngre saker såsom mattor etc.

Den låga avgiften inkluderar fjärrvärme, vatten och avlopp även snöröjning och underhåll av gemensamma ytor. Avgiften beräknas individuellt, och återbetalning av överskjutande belopp återbetalas flera gånger om året. Detta i kombination med en högeffektiv braskamin i vardagsrummet gör att elräkningen kan hållas riktigt låg.

I närområdet finns det mesta man kan önska sig i form av skolor, dagis, service, kommunikationer samt natur.

Välkomna till Blåeldsvägen 127 önskar Jony Eliyo, din lokala mäklare i Skälby.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

Kontakta mäklaren

Jony Eliyo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
Mäklare Jony Eliyo, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
0701-620160

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.