Galaxgränd 41

Skälby, Järfälla kommun Se på karta

4 490 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106,7 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1992
Förening
BRF Östra Vega
Om föreningen
Avgift
6 252 kr/mån
Driftkostnad
20 608 kr/år
Pris/m²
42 081 kr/m²
Antal besök
3 244
Dagar på Hemnet
10

Att verkligen trivas handlar om att älska varenda centimeter av sitt hem, kors och tvärs och från golv till tak. På Galaxgränd 41 är det lätt då varje liten vrå har fått sin dos av uppmärksamhet.
Arkitekten måste ha haft några av sina bästa dagar när detta parhus blev till. Välplanerad är bara förnamnet och den känslan kommer att följa med er genom hela huset. Men vi tar det från början:

Det tar inte många sekunder på Galaxgränd 41 innan ni kommer att få ihop kalkylen, 106,7 välplanerade kvadratmeter som känns hundra procent rätt i magen. Här bor ni i hjärtat av idylliska Skälby i en optimalt planerad bostad med en härlig stor tomt. På tomten finner ni även en lyxig bastu samt en enorm altan i bästa solläge. En spännande tomt perfekt för barn med mycket lek i kroppen.
Här kommer ni garanterat att spendera många lata sommardagar i solen.
När ni sedan kliver in i entrén kommer den där ombonade känslan av ett mysigt färdigt hem. I hallen finns goda avhängningsmöjligheter. Till höger finner ni bostadens första badrum som är fint renoverat. Vidare upptäcker ett stort och rymligt kök med intilliggande matsal som med enkla medel även kan nyttjas som ett fjärde sovrum. Matsalen ligger i öppen planlösning med vardagsrummet där det finns gott om plats för en stor soffa samt tv-möbel. Här hittar ni även utgången till den mysiga och mycket privata baksidan.
En trappa upp bjuds det på tre sovrum av bra storlek , ett nytt och påkostad badrum med tvättmaskin samt torktumlare samt en generös klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.
Sakta men säkert inser ni att här är det bara att flytta in och börja trivas!

Här bor ni med närhet till skolor, förskolor, lekparker samt goda kommunikationer.

Ett ombonat och färdigt hem med ljusspridande fönster och en tomt som de flesta bara drömmer om. Kan det bli bättre och kan det bli ert?

Hjärtligt välkomna!

Bostaden är belägen i en populär förening med god ekonomi och trevliga medlemmar.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Karolina Asplind

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Karolina Asplind, Mäklarringen Järfälla
0760-06 23 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.