Vendelgränd 26

Skälby, Järfälla kommun Se på karta

4 790 000 kr

5 100 000 kr -6 %
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Järfällas Pärla
Om föreningen
Avgift
5 207 kr/mån
Driftkostnad
10 172 kr/år
Pris/m²
34 964 kr/m²

Ibland bara vet man att man är på väg, utan att ha någon aning om destinationen. När det plötsligt avslöjar sig växer sig känslan större och starkare och målet blir klart. Det är precis det som sker på Vendelgränd 26 i charmiga och barnfyllda Skälby.

Man kan förstå den familj som förälskar sig i det här väldigt speciella huset. Här finns känslan av villaboende då huset bjuder på två mysiga uteplatser att bara ta det lugnt på. Varav den stora i bästa solläge med ett fantastiskt trädäck kan ni njuta av många lata sommardagar i solen som är med er från morgon till kväll och den lilla med möjlighet att bygga ut till ett stort trädäck på husets framsida. Detta är även ett av få hus i området med en gräsmatta på framsidan.
I det här välplanerade huset bjuds det även på en imponerande takterrass (delvis inglasad) som är förberett för ett utekök.

Innanför dörren möts ni av god planering och trevliga sällskapsytor.
Svårutnyttjade vinklar och vrår kan ha sin charm, men den utrymmeskrävande barnfamiljen fantiserar nog oftare om välplanerade ytor, genomtänkta lösningar och bra förvaringsmöjligheter. Speciellt om det kombineras med ett par riktigt trevliga detaljer som stora fönsterpartier och vackra parkettgolv.
Huset bjuder på 4 lättmöblerade sovrum, två badrum varav det ena med tvättmaskin samt torktumlare, ett stort allrum, en rymlig klädkammare, en välkomnande hall, ett generöst vardagsrum med mycket ljusinsläpp samt ett stilrent renoverat kök med gott om plats för många matgäster.

Låter det som huset ni drömmer om? Nyp er då snabbt i armen, så att ni vaknar till. Annars kanske ni missar tillfället att göra ett liv på Vendelgränd 26 till verklighet.

Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Karolina Asplind

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Karolina Asplind, Mäklarringen Järfälla
0760-06 23 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.