Kommande

Lindholmsbacken 155

Skärholmen, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
253 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1969
Driftkostnad
54 800 kr/år
Kommande

Låt mig få presentera detta topprenoverade radhus med stor friköpt tomt på bra läge. En härlig exteriör som erbjuder det mesta som man kan önska sig. Via trevliga uteplatser på framsida och baksida når man solen från morgon till kväll. Dessutom en tillhörande gräsmatta som är barnvänlig och passar utmärkt för lek och olika aktiviteter. Baksidan är lummig och fin med flertalet buskar och växter. Här erbjuds ett ogenerat läge utan insyn med en härlig inglasad altan samt uteplats på trädäck. Det finns gott om plats till familj, släkt och vänner. Huset är nyligen renoverat och i ett genomgående mycket fint skick. Trivsamt med en ljus och luftig känsla genom sitt toppenläge vilket betyder mycket ljusinsläpp. Interiören erbjuder utmärkta umgängesytor, modernt kök med vardagsrum på samma våningsplan, tre till fyra bra sovrum och mycket förvaring. Genomgående kvalitetsgolv i form av ekparkett. På framsidan finns ett stort förråd som erbjuder mycket förvaring.

Området är mycket lugnt, barnvänligt och ligger nära förskola, skola, kommunikationer, grönområde och service vilket gör detta till ett kvalitativt boende. För den som inte använder bil är det kort gångavstånd till busshållplatser som tar dig till anslutande T-bana eller pendeltåg.

Fastigheten har pantbrev inom 3 307 500 kr vilket innebär att du som köpare inte behöver betala allt för dyra pantbrevskostnader!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Rabi Soma

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Rabi Soma, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
073- 941 73 66

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas