Lindholmsbacken 93

Skärholmen, Stockholm Se på karta

3 790 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
238 m²
Byggår
1969
Tomträttsavgäld
9 500 kr/år
Antal besök
348
Dagar på Hemnet
1

Sällan till salu!

Välkomna till detta välplanerade gavelradhus om totalt 132 kvm som rymmer den stora familjen. Här finner ni gott om sovrum, stora sällskapsytor samt ett rymligt kök med en stor matplats. Huset har idag tre sovrum men kan väldigt enkelt göras om till fyra alternativt fem sovrum. Här har man kontinuerligt renoverat huset. Badrummet på entréplan renoverades och man byggde även altanen.
Vardagsrummet som rymmer för familj och vänner. En härlig utsikt över Skärholmens vackra natur med bästa läge.
Till huset tillhör två uteplatser som har varit med om en hel del fester och familj samlingar. Den spännande trädgården bjuder in till lek och umgänge och här finns terras .

Till huset hör ett kallgarage i länga med plats för bil.

Här är det lätt för hela familjen att trivas!
Välkommen till visningen!

OMRÅDE
Här bor ni i ett lugnt barnvänlig område med närhet till allt ni kan tänkas behöva så som shopping, service, friluftsliv, skolor och mycket mer. I Skärholmen centrum finns ett stort utbud av shopping (ca 200 butiker), restauranger och caféer. I närområdet finns även Kungens kurva som är ett av Skandinaviens största handelsområden med bland annat IKEA, stora byggvaruhus, matbutiker m.m. Här finns även nöjescentret Heron city där ni kan roa er med bio, bowling och mycket mer.
För er som föredrar friluftsliv och att vara aktiva ligger promenad- och cykelbanan nära huset och sträcker sig utmed Mälaren genom Sätraskogens naturreservat, hela vägen till Liljeholmen. Längs strandpromenaden finns bland annat två badplatser (Mälarhöjdsbadet och Sätrastrandbadet) och utegym. Här finns även möjligheter för skridskoåkning, fiske, båtliv och mycket mer. Rekommenderar även att ni tar en fika på det populära café Lyran med utsikt över Mälaren och på Skärholmens gård.
Området är barnvänligt och det finns flertalet förskolor och skolor i närheten. Det finns även lekplatser, bollplaner och allmänningar perfekta för lek.

KOMMUNIKATIONER
I området finner ni både Skärholmen, Vårberg och Vårby gårds tunnelbanestation där ni kan ansluta till tunnelbanans röda linje som tar er till Stockholm central på ca 20 - 24 min. En kortare promenad från huset vid närliggande busshållplatser finner ni bussar mot Skärholmen, Fruängen och Kungens kurva. Flera anslutande bussar finns även vid Skärholmen centrum. För er med bil tar ni er lätt ut på de större vägarna i Söderort så som E4/E20.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 23
  maj
  Sön 23 maj kl. 15:00–16:00
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
 • 24
  maj
  Mån 24 maj kl. 18:45–19:30
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.