Litsbyvägen 38

Skarpäng, Täby kommun Se på karta

7 450 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
268 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
52 025 kr/år

- Utbyggt kedjehus i populära Skarpäng
- Genomgående renoverat
- Fyra sovrum
- Soldränkta uteplatser
- Barnvänligt område
- Närhet till kommunikationer
- Tre parkeringsmöjligheter varav två på uppfarten
- Låga driftkostnader

Hjärtligt välkommen till Litsbyvägen 38 och detta trevliga kedjehus om 140 kvadratmeter i mycket fint skick. Huset är ljust och barnvänligt och har fräscha ytskikt. Kök och badrum är renoverade och i bra skick.

Huset har ett vidbyggt garage och förråd om drygt ca 30 kvadratmeter. Skärmtak mellan garage och hus ger ett välkomnande intryck. I anslutning till huset finns uppfart med plats för två bilar samt gästparkering i området.
Goda förvaringsmöjligheter på vinden.

Husets tomt om 268kvm är lättskött och barnvänlig. På tomten finns uteplatser i flera väderstreck, gräsmatta och omgivande häckar och staket. Huset är omgärdat av uteplatser med möjlighet till sol hela dagen.

I ett av Täbys mest populära områden finner ni detta väl underhållna kedjehus med närhet till lekplatser, förskolor och skolor. Alldeles i närheten finns dessutom gott om ängar som lämpar sig för lek och grillning. Runt Mörtsjön som ligger mycket närliggande finner du ett härligt elljusspår om 2,5 km som angränsar till en vidsträckt orörd skog dit många söker sig för att plocka svamp under hösten.

Skarpäng som område är ett av de mest omtyckta i Täby. Många barnfamiljer söker sig hit när det är dags att etablera sig i hus, det här är nämligen en väldigt fin plats att låta sina barn växa upp på. I Skarpäng finns allt på nära håll, förskolor och skolor på trygga promenad och cykelavstånd, liksom badplatser och rekreation i absolut närhet. Mörtsjön på bekvämt avstånd från bostaden med badmöjligheter sommartid och skridskoåkning/skidåkning vintertid. I området ligger Rösjöcentrum med bl.a. en välsorterad ICA-butik, en omtyckt Sushirestaurang, Pizzeria, frisör och goda allmänna kommunikationer till bland annat Täby Centrum, Danderyds Sjukhus, Arlanda och Stockholm City. Närhet till Täby Centrums Galleria med 260 butiker där du hittar stora internationella varumärken samt lokala aktörer i en skön mix. Förutom alla butiker finns ett stort utbud av restauranger och kaféer - här hittar du all tänkbar service.

Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Kontakta mäklaren

Mattheus Hanna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
Mäklare Mattheus Hanna, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
073-540 91 42