Rösvägen 36

Skarpäng, Täby Se på karta

4 475 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
123 m²
Tomtarea
162 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
31 300 kr/år

Trevligt, välplanerat radhus i barnvänliga Skarpäng. Entréplan med vardagsrum, matsal, badrum, tvättstuga och kök med matplats. På övre plan finner ni ett allrum, två sovrum, klädkammare och badrum. Vill man ha fler sovrum kan man enkelt få till det både på entréplan och övre plan (se alternativa planlösningar).

Fina uteplatser på båda sidor om huset och på framsidan ett vackert träd med solmogna persikor. Förråd vid huset och garage i länga.

Skarpäng är ett mycket omtyckt område i Täby och det är många som vill bo här! Det som tilltalar är närheten till fina grönområden med motionsslingor, Rösjön med badmöjligheter sommartid och skridskoåkning vintertid. Barnen trivs extra bra med flertalet bra förskolor och skolor inom gångavstånd varav den populära Rösjöskolan ligger endast ett stenkast bort. I området ligger också Rösjö centrum med bl.a. en välsorterad ICA-butik, pizzeria mm. Bra kommunikationer med bussar som tar dig till tunnelbanan i Mörby, Täby centrum eller norrut mot Vallentuna.

Kom och upplev huset och området på plats.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby