Nyproduktion

Silvergransvägen

Skölsta, Uppsala Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Avgift
4 655 kr/mån
Pris/m²
31 625 kr/m²
Antal besök
1 698
Dagar på Hemnet
9
Nyproduktion

I Skölsta bor du lugnt och grönt i en fantastiskt fin miljö. Granne med området väntar Vedyxaskogen med sina fina vandringsleder och grillplatsen med utsikt över Viltvattnet: en härlig plats för både stora och små. Familjevänliga småhus i Uppsala växer inte på träd precis, men nu har du chans att hitta hem i just ett sådant.

Välkommen in i detta parhuset om 120 kvm. Precis innanför dörren hittar vi ingången till ett av husets sovrum. Ett perfekt krypin för familjens tonåring som värnar som sitt privatliv, långväga gäster, eller kanske för ostört arbete? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull.

Det moderna köket är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Köket är helt öppet mot matplatsen, men delas av med en kort vägg mot vardagsrumsdelen, vilket skapar en behaglig känsla av rum i rummet.

Den luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för ett rejält matbord, utan att försaka soffmyset. Härifrån kliver du direkt ut på din stora altan med trädäck där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna.

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum, ett badrum med dusch och WC – och ett inbjudande allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong.

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett eget förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Michael Melin

OBOS Sverige
Mäklare Michael Melin, OBOS Sverige
0707-67 83 23