Stångtjärnsvägen 102

Slätta, Falu kommun Se på karta

2 395 000 kr

2 550 000 kr -6 %
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
238 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
47 052 kr/år

ATTRAKTIVT LÄGE I BARNVÄNLIGA SLÄTTA, PRAKTISKT BOENDE FÖR HELA FAMILJEN.

Kedjehus i 1 ½ plan med ett sovrum på entréplan och 2-3 på övre plan, perfekt för barnen med en egen våning att leka på. Rymligt badrum på övre plan samt ett toalettrum på nedre plan. Välplanerad bostad som optimerar planlösningen. Bra läge i ytterkant på området i helhet och trädgården som ligger i avskilt och trivsamt läge med grönskande omgivningar med park och allmänning intill bostaden. Vita fönsterkarmar ger ett trivsamt ljus i bostaden. Sällskapsrummet har utgång till uteplatsen. Överlag ljust och inbjudande.

Prisvärt hus som är redo för inflytt. Alla vitvaror är utbytta i närtid med ny kyl/frys/tvättmaskin under 20-21 samt ny IVT värmepump 22 för energieffektiv uppvärmning, samt varmvattenberedare 07. Bostaden har Länsdeklarerad plus, vilket innebär att den är besiktigad och har en trygghetsförsäkring mot dolda fel i 10 år, samt energideklaration.

Garageplats i garagelänga, här finns motorvärmaruttag och elbilsladdare. Fjärrkontroll för portöppning.

Barnvänligt område med lekplats som har gungor ca 150 meter bort, kort promenad till förskola och skola. Slätta centrum erbjuder matbutiker och sportanläggningar. Promenadavstånd till Falu centrum och Stångtjärns motionscentral för den aktive. Promenadavstånd till ICA-affär och bensinstation.

Välkomna att meddela ert intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun

Kontakta mäklaren

Anders Fransson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
Mäklare Anders Fransson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
0730-56 33 66

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.