Norrskogsvägen 32

Snättringe, Huddinge Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
127 m²
Byggår
2018
Förening
BRF Professorn
Om föreningen
Avgift
3 946 kr/mån
Driftkostnad
29 400 kr/år
Pris/m²
37 756 kr/m²

I Snättringes villaidyll uppfördes detta parhus 2017, ett mycket fräscht hem med exklusiv känsla och fina materialval i kombination med en väl genomtänkt planlösning med extra takhöjd. Här finns gott om plats för umgänge med familj och vänner. Modern arkitektur med stora fönster skapar vy över grannskapet, men med minimal insyn i just detta hus. Terrassen som löper längs två sidor, bjuder på sol från fm till kväll och har ett fint utespa och plats för grillkvällar i solen. Lättskött, plan gräsmatta intill terrassen. Troligen det bästa läget i föreningen!
Invändigt välkomnas man av en ljus hall som övergår till bra socialaytor med stilrent kök och vardagsrum med mysig kamin. På nedre plan finns också ett badrum med dusch och en separat klädvård. På övre plan möts man av den generösa takhöjden, 4 bra sovrum, ett rymligt badrum med både badkar och dusch samt förvaring. Ett mycket trevlig hem som är lätt att tycka om och bör upplevas på plats.
Inom 1,5 km når man hela 5 förskolor. Källbrinks IP med tennisklubb, fotbollsplaner, friidrottsarena, upplysta löparspår, utegym mm ligger endast ca 800 m bort. Källbrinkskolan med gångavstånd (F-9) och Utsäljeskolan är närmsta grundskolorna inom bra räckhåll. Vid intresse, lämna en intresseanmälan för ytterligare information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge