Kommande

Köpmangatan 7H

Söder, Eskilstuna kommun Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
147 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Svärdsliljan 1 i Eskilstuna
Om föreningen
Avgift
7 940 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
35 340 kr/m²
Kommande

Välkommen till Köpmangatan 7H. Ett unikt boende utöver det vanliga. Här finner du ett stadsradhus alldeles intill Eskilstuna ån i tre plan. Köket har byggts om 2022 där takhöjden nyttjats fullt ut samt en ny bänkskiva i tålig Silestone har installerats. Hela bostaden har även målats om 2022 i en ljus beige nyans. Stora fönster med och en takhöjd om ca 2,7 m.

Bottenplan inkluderar hall, ett sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt kök från Vedum med tillhörande matplats. Härifrån kommer man ut på uteplatsen med tillgång till föreningens gemensamma uteplats.
På andra våningsplanet finns två sovrum, en klädkammare, toalett med dusch, vardagsrum samt balkong med fantastisk å-utsikt.
Högst upp i huset finner du ett stort sovrum med walk-in closet samt utgång till den fantastiska takterassen med eftermiddags- och kvällssol.

Gården ger dig oslagbar närhet till ån. Precis intill vattnet ligger en uteplats, med exklusiva utemöbler från Grythyttan och en kolgrill som alla får nyttja. Innergården får du tillgång till genom en fjärrstyrd grind, som varje lägenhetsinnehavare har en egen fjärrkontroll till eller genom kodsystem. Innanför grinden finns nio parkeringsplatser med laddstolpar där separat kösystem tillämpas. Även gånggrinden har en elektrisk öppningsfunktion. Det finns även boendeparkering i området genom Eskilstuna kommun. Gården har dessutom ordentligt med cykelparkeringar.

Söder bjuder på ett attraktivt läge med gångavstånd till Centrum med många olika restauranger, barer och mataffärer. Likaså ett stort urval av kommunikationer som resecentrum. Närheten till city på promenadavstånd och dessutom lika långt till grönområden som Vilsta friluftområde och Eskilsparken.

Läs mer hos mäklaren
Makleriet.se

Kontakta mäklaren

Siros Rahnamafar

Makleriet.se
Mäklare Siros Rahnamafar, Makleriet.se
0763490035

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.