Rosenborgsgatan 3B

Södermalm, Sundsvalls kommun Se på karta

4 595 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
142 m²
Tomtarea
334 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1961
Energiklass
E
Driftkostnad
38 050 kr/år

Varmt välkommen till Rosenborgsgatan 3B!

Här har du chansen att förvärva en fastighet som 2008 genomgick en totalrenovering på enréplan och övre plan. Nyrenoverat kök med tillhörande köksö, badrum samt underbart lummig och välskött trädgård i ett av dom bästa lägena i centrala Sundsvall. Radhuset erbjuder allt på två plan och är väl renoverat. Radhusets fina och moderna kök med större fönsterpartier erbjuder goda arbetsytor och plats för matgrupp för upp till tolv personer. Vitvaror i form av kyl och frys, diskmaskin och spisplattor integrerade i antracitsten med tillhörande designerfläkt. Köksön möjliggör god förvaring för diverse köksredskap samt ytligare förvaring i samtliga skåp.

Bostaden erbjuder två badrum, en enormt mysig utbyggnad gentemot baksidan samt en härlig altan i soldränkt läge. På framsidan finner du även bostadens uteplats med möbelgrupp för att avnjuta kvällssolen.
Radhuset ska ses och upplevas på plats!

Väljer ni att bosätta er i detta välmående radhus så kommer ni bo med Sundsvalls stadskärnan inpå husknuten, läget är lugnt och avskiljt. I det direkta närområdet finns det en blandning av människor, från det yngre paret, till den nyinflyttade barnfamiljen och äldre personer som spenderar större delen av sina liv i detta härliga område. På endast 5 minuters gångavstånd tar du dig in till Sundsvall City.

Sundsvalls stadskärna erbjuder närhet till förskola, skolor, vackra promenadstråk samt ett brett restaurangutbud och shopping.

Tillträdet är flexibelt! ( Foto utsida Per Helander )

Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sundsvall

Kontakta mäklaren

Niklas Sahlin

SkandiaMäklarna Sundsvall
Mäklare Niklas Sahlin, SkandiaMäklarna Sundsvall
+46730499239