Lillmyravägen 115

Södra Bomhus, Gävle kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Biarea
77 m²
Tomtarea
208 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
40 132 kr/år
Tomträttsavgäld
7 120 kr/år

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING* På härliga Lillmyravägen i Bomhus hittar vi nu detta trivsamma radhus. Med en mycket trevlig fram ,- och baksida där solen gästar hela dagen!
Här erbjuds ett väldigt energivänligt och välplanerat hem med vackert ljusinsläpp, fina ytskikt och lättmöblerade rum. Bostaden disponeras i 2-plan med en tillhörande källare vilket ger 4 rymliga sovrum.
Entréplanet erbjuder en välkomnande hall med plats för avhägning, badrum, sovrum samt ett stort kök med plats för bord och stolar. På detta plan finner vi även ett rymligt vardagsrum med stora härliga sociala ytor som bjuder in till umgänge. Från vardagsrummet nås bostadens baksida som bjuder på förmiddagssol. Här har du en trevlig trädgårdstäppa där du kan avnjuta trevliga frukostar eller soliga härliga luncher.

I det övre planet finner vi tre sovrum och ett badrum, och där är även trapphuset numera ommålat och skiljer sig från bilden (januari 2023). I källarplanet som är inrett, möts vi av en rymlig hall, två stora rum en walk in closet, tvättstuga. Garage i länga. Fjärrvärme. Kommunalt vatten & avlopp och fiber är indraget.

Fastigheten är besiktigad för köpares trygghet.
Varmt välkommen att boka in dig till någon av visningarna, kontakta mäklaren för privatvisning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Philip Grabert

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Philip Grabert, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
0703750808