Nyproduktion

Grankällsvägen 6

Solna Järvastaden, Solna Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Förening
BRF Resona Trädgårdsbacken
Om föreningen
Avgift
4 011 kr/mån
Driftkostnad
21 936 kr/år
Pris/m²
54 622 kr/m²
Antal besök
3 188
Dagar på Hemnet
20
Nyproduktion

Nu har ni chansen att bosätta Er i detta idylliska område med moderna radhus som knappt kan ligga närmare Stockholms innerstad. Här bor man med cykelavstånd till city. Området är barnvänligt och mycket attraktivt med fasader klädda i stående träpanel som går i tre olika kulörer med grå/grågröna nyanser. Radhusen har plats för bil och cykelparkering på respektive tomt/uteplats. Vid sidorna mot gatan planteras träd för att ge grönskande stadsrum. Förrådsbyggnaden placeras för att ge viss privacitet till uteplatser samtidigt som levande miljöer mot gator. Glesa spaljeér och plantering avgränsar den resterande delen av tomten mot grannar.

Bostäderna säljs på ritning med planerad inflytt från andra kvartalet 2021. Intresset hanteras i samband med att de kommer in och avtal tecknas.

Radhuset består av 5-6 rum, 119 kvm, fördelat på två våningar. Bostaden är högkvalitativ och smakfullt inredd in i minsta detalj. Entréplanet utgör den sociala ytan med hall, badrum, kök, matplats och vardagsrum med dubbla utgångar till uteplatsen. På övre plan har man badrum, sovrum och/eller allrum (kostnadsfritt tillval).

Bostäderna är smakfullt inredda med ett genomgående koncept där påkostade material- och färgval utgör standardutförande. Man jobbar framförallt med tre färgval av både väggar och kök; grått, vitt och beige. Den ursprungliga färgsättningen kan kostnadsfritt ändras mot någon av de andra kulörerna som projektet erbjuder.

Interiören är sober med 1-stavig vitpigmenterad mattlackad ekparkett och väggarna på entréplan är målade med ljusgrå färg (alt. ljusbeige eller vitt). Övre plan är målat i vitt. Köket är från Ballingslöv och går i varmgrå kulör. Köksluckorna kan utöver det, som tillval ändras till Ostronbeige eller vitt. Blandare och handtag är kromade (tillval: mattsvart). Strömbrytarna är i ursprungsutförande vita men kan också ändras till svart (tillval). Badrummen är modernt designade med delvis kakel och snyggt målade väggar i ljusgrått på entréplan (tillval: Ljusbeige eller vitt). Tvättmaskin och torktumlare. Fönsterbänkarna går i kalksten.

För mer information om standardutförandet se separat rumsbeskrivning. Tillval kan göras fram till vecka 35, se separat tillvalslista. Likaså det sista sovrummet kan väljas om till allrum på övre plan (i det fall försvinner också garderoberna).

Bostäderna säljs i Bostadsrättsform, dvs inga tillkommande lagfarts- eller pantbrevskostnader. Då bostaden ej är uppförd utan säljs på ritning kan avvikelser förekomma.

Läs mer om bostaden
Notar