Samtingsgatan 38H

Sörgärdet, Strängnäs kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
343 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
52 832 kr/år

Välkommen till detta centralt belägna radhus på eftertraktade Samtingsgatan där nu möjligheten ges att få bosätta sig i ett perfekt boende för både den stora familjen men även för de som önskar flytta till ett lättskött hus med lagom stor trädgård. Optimalt planerat radhus som erbjuder ett genomgående bra ljusinsläpp från fönsterpartier och en härlig eldstad. Här välkomnas ni i suterrängplan av en generös och luftig hall med golvvärme samt praktisk anslutning till gästwc, moderna tvättstugan med relax och två rymliga förråd. Pricken över i:et är direktförbindelsen till det inbyggda garaget. En trappa upp öppnar huset upp sig med vardagsrum och kök i öppen planlösning som vetter mot den prunkande trädgården i soligt västerläge som inbjuder till lek men även avkoppling. På våningsplanet finns ett helkaklat modernt duschrum med golvvärme.

Huset ligger på en återvändsgata omgivet av grönska. På den insynsskyddade tomten på baksidan av huset som gränsar till allmänning kan du njuta av din utevistelse i solen under många timmar under dagen samt avnjuta en måltid under den takade altanen.

Från Samtingsgatan har ni ett bekvämt cykel- och promenadavstånd till flertalet förskolor, skolor, idrottsplatser, skatepark, motionsspår, gym och den mysiga stadskärnan med småbåtshamn, lekpark och bad på Visholmen. Resecentrum nås på bara några minuter och tar dig som pendlar med tåg in till Stockholms centralstation på ca 45 min.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

Kontakta mäklaren

Zinnia Forzelius

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred
Mäklare Zinnia Forzelius, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred
0708-40 11 02