Ankarsrumsgatan 22

Spånga Solhem, Stockholm Se på karta

5 850 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
156 m²
Byggår
2001
Förening
BRF Solhemsängen
Om föreningen
Avgift
6 319 kr/mån
Driftkostnad
22 404 kr/år
Pris/m²
37 500 kr/m²
Antal besök
2 432
Dagar på Hemnet
7

Varmt välkomna till ett av de mycket populära engelska radhusen med ett mycket fint läge i Solhem. Huset har ett lugnt läge i en av de allra mest attraktiva längorna mitt i området. Här bor ni med en stor och soligt sydvästvänd tomt med marknära altan. Från tomten kan ni tryggt släppa ut barnen till lekkamraterna vid lekparken. Många attraheras av dessa hus med sina vackra jordnära färger som kompletteras på ett fint sätt med stora fönsterytor och fönsterluckor. En carportplats med uttag för kupévärmare ingår. På tomtens bortre del finns en förrådbod.

Entréplanet erbjuder en praktisk hall från vilken ni kommer vidare in i det stora och moderna köket med integrerad tvättstuga med bra förvaring samt grovtvättställ. Badrummet på det nedre planet är utrustat med golvvärme Under trappan i hallen finns ett rymligt förråd alt. städskrubb. Vardagsrummet är mycket ljust och trivsamt med stora fönsterytor ut mot den grönskande trädgården. Från vardagsrummet kommer ni ut på altanen som ligger i markplan och den fantastiska trädgården i sydväst. Här kan ni njuta av solen under stora delar av dagen och eftermiddag/kväll. . Via altanen och bakgården finns utgång till föreningens lekplats som ligger i nära anslutning till tomtgränsen. Det mittersta planet erbjuder tre rymliga sovrum samt ett stort badrum. På vindsplanet finns ett stort allrum och här finns möjlighet till att skapa flera sovrum.

Läget i Solhem är mycket eftertraktat med sin placering långt bort från vägar och de stora rörelserna av människor. Samtidigt är det inte längre än fem minuters promenad bort till det trivsamma Spånga Torg med gott om trevliga småbutiker, som Dennis kött, Mariannes fisk och Spånga Konditori av och med årets bagare 2015 Gabriel Di Grado. Här finns flera trevliga restauranger, ett välsorterat Ica, frisör, bank m.m. Det finns i närområdet flera populära grundskolor, förskolor samt ett gymnasium, simhall och den stora Spånga Idrottsplats med många fotbollsplaner, löparbanor, inomhushall, ishall och utegym. Den lilla gräsplanen Gläntan ligger inne i det vackra villaområdet i Solhem. Kommunikationerna in mot stan är mycket goda och med pendeln når ni Odenplan på 10 minuter och Centralen på 13 minuter. Det finns dessutom ett stort utbud av busslinjer mot Brommaplan, det stora Vällingby centrum, Kista m.m.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.