Bagarstugans väg 11, lgh 4

STENINGE SLOTTSBY, Sigtuna kommun Se på karta

3 250 000 kr

3 550 000 kr -8 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
99 m²
Byggår
2020
Förening
BRF Slottsträdgården i Steninge Slottsby
Om föreningen
Avgift
4 656 kr/mån
Pris/m²
32 828 kr/m²

Brf Slottsträdgården erbjuder en plats för boende och varande. Slottsträdgården förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalité. Byliv i ny tappning. Nu finns möjlighet att köpa detta radhus som säljs om inför inflytt i Brf Slottsträdgården. Eftersom husen är under byggnation finns tyvärr ingen möjlighet till visning utan huset säljs med hjälp av bilder och planlösning.

Snabbt tillträde är möjligt. Nu möjligt med visning invändigt. Välkommen på visning!

Huset erbjuder generös planlösning med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. På 99 kvm har bostaden sin tyngdpunkt på det sociala livet och här finns plats att växa i. En färgskala i samtida, dova och jordnära kulörer i kombination med gedigna och tidlösa material skapar en lugn och harmonisk helhet. En edition i ett soft minimalistiskt grepp på ett klassiskt hus.

ARKITEKTEN BERÄTTAR
Med det gamla slottet i hjärtat på byn är Steninge Slottsby ett bostadsområde med värdefull kulturhistorisk karaktär. Arkitekturen samspelar med det traditionella uttrycket i området, fast med en kontemporär tolkning - byliv i ny tappning. Husen har fått en varm och klassisk färgsättning som bidrar till en småskalig modern idyll där varje husfasad får sitt eget uttryck med grönskande privata förgårdar och parken som omger husen likt en oas. I husen finns en genomgående harmonisk och sober färgskala med material som är enkla att kombinera med många personliga stilar. Den genomarbetade fönstersättningen binder ihop den lummiga utemiljön med interiöra och skapar fina siktlinjer inne i husen som tillåter en praktisk placering av möbler - Henni Ruohonen, arkitekt på Blooc

OM OMRÅDET
Längtan efter ett enklare liv nära natur utan att behöva söka sig alltför långt från stan eller till en förort utan liv och aktivitet. Längtan efter en livsmiljö som är mer än bara en plats för boende. Steninge Slottsby förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalitet. Inspirerat av den traditionella byn är kärnan i området gemenskap och en livsstil som är aktiv, men tillbakalutad. Stenladans utbud av butiker, restaurang och café och andra upplevelser sätter en stark prägel på byn, men också det stora utbudet av aktiviteter och allt vad naturen ger. På sommaren njuter du av bad på badplatsen och precis runt hörnet hittar du upplysta löpspår. Steninge Slottsby erbjuder något för alla. På många sätt skapas ett modernt bostadsområde på kulturhistorisk mark med det gamla slottet som hjärtat i området. En plats för boende och varandra – Steninge Slottsby erbjuder byliv i en ny tappning.

Välkommen med din intresseanmälan till mäklaren!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Ulrika Lööf

Riksmäklaren
Mäklare Ulrika Lööf, Riksmäklaren
070-201 43 93

Visningstider

  • 9
    okt
    Sön 9 okt kl. 13:00–13:30
    Varmt välkommen på husvisning! Boka gärna in dig på visning på vår hemsida eller till mäklaren.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.