Stensträngsvägen / 21

Steningehöjden, Sigtuna Karta & restider

RadhusRadhus Nyproduktion 

Välkommen till Steningehöjden och BRF Granriket.

På Steningehöjden säljstartar vi nu 15 nya suterrängradhus. Husen består av tre våningar med en härlig terrass i söderläge på tredje våning.

Steningehöjden, som ligger mellan Sigtuna och Märsta, är ett relativt nybyggt område där du som boende kan njuta av naturnära friluftsliv, utmärkt kommunikation och en härlig atmosfär. Här bor du nära naturen samtidigt som du har Stockholm och resten av världen inom räckhåll. Bussarna till och från pendelstationen mot Stockholm går ofta och med närheten till Arlanda Flygplats når du resten av världen utan långa restider. På Steningehöjden har barnen nära till sina kompisar, här finns både förskola och F-6 skola inom gångavstånd vilket gör att området passar perfekt för barnfamiljer. För pendlaren
finns det en busshållplats ett stenkast från dörren och på mindre än en timme är man inne vid Stockholms Central. Här är du omgiven av vacker natur med många rekreationsmöjligheter. Till väster finns
Rävsta naturreservat med skogsklädda höjder, öppna betesmarker, motionsspår, ridanläggning och Naturskolan. Under årets varma dagar är ett dopp i Mälaren uppskattat där den närmsta badplatsen är Steningebadet med strand och brygga. Föredrar du solvarma klippor och vacker utsikt tar du enkelt en cykeltur ner till Västerängsudd. Knappa två kilometer från brf Granriket, längst in i Flottviken, finns Märsta Båtklubb som rymmer cirka 200 båtar. Här har kommunens invånare haft tillgång till ett aktivt båtliv i nära 50 år.

I området kommer det, när det är fullt utbyggt, finnas cirka 900 bostäder som är en blandning av villor, radhus och lägenheter. Solurstorget mitt emot Steningeskolan, blir en form av mittpunkt för området. Området har också en egen sporthall som är specialanpassad för basket och gymnastik. Detta är ett boende för dig som värdesätter närheten till naturen men som på ett enkelt sätt vill kunna ta del av Stockholms rika utbud.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
139 m²
Biarea
15 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 915 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stensträngsvägen/21 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 500 000 kr
Driftkostnad
4 800 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

912
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 31 dagar sedan, den 21 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips