Källarängsvägen

Sundby Strand, Strängnäs Karta & restider

RadhusRadhus Nyproduktion 

Nu har vi startat försäljningen av 20 trivsamma radhus i härliga Stallarholmen! Kontakta oss nu för att köpa ett av husen.

Stallarholmen är en växande ort, vackert belägen vid Mälarens södra strand mittemellan Strängnäs och Mariefred. Här planerar vi på OBOS att bygga 20 välplanerade radhus om 120 kvm i Brf Sundby Äng, ett boende med nära till natur och vatten och med all service inom räckhåll. Bara en timme från Stockholm.

Brf Sundby Äng består av fem huskroppar med fyra radhus i varje, tillsammans bildar dessa ett inbjudande, barnvänligt bostadsområde med nära till både naturen och vattnet. Husen färgsätts i en mjuk och behaglig färgskala som kompletteras av välkomnande blå entrédörrar som sätter den berömda pricken över i:et.

Härliga, ljusa och välplanerade radhus med social, öppen planlösning på nedre plan och gott om plats för familjens privata liv på ovanvåningen. Inredningen är utvald för att hålla stilen under många år framöver och här finns gott om bekvämligheter som underlättar vardagspusslet, som kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Och vill du sätta din egen prägel på ditt nya hem? Då finns en mängd tillvalsmöjligheter att välja mellan.

Varje hus får en uteplats med stenplattor på framsidan och en rejäl altan på baksidan av huset. Den färdiga gräsmattan bjuder in till både lek och skön avkoppling, och finns det gröna fingrar i familjen? Då är det bara att sätta igång att skapa ditt eget odlarparadis. Föredrar du att bara vara är det heller inga problem, en mer lättskött tomt får man leta länge efter.

Att bo i Stallarholmen är att bo lite lagom lantligt, omgivningarna består av vacker jordbruksbygd och du har nära till Mälarens glittrande vatten. Men för att vara en mindre ort har Stallarholmen ett imponerande utbud: här finns ett rikt föreningsliv, livsmedelsbutik, caféer, pizzeria, värdshus, bensinstation, veterinär, distriktssköterska, frisör – och mycket mer. Välkommen till Brf Sundby Äng!

Husen byggs av OBOS Sverige AB.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
120 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 661 kr/mån
Driftkostnad
25 296 kr/år
Räkna på boendet
  • 23
    jun
    Sön 23 jun kl. 15:30–16:15
    Tomtvisning på platsen där husen ska byggas! Välkommen till Källarängsvägen och se området tillsammans med mäklare.
    Lägg till i kalender
Visningsinformation

Kontakt

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Källarängsvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 925 000 kr
Driftkostnad
25 296 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

740
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 30 dagar sedan, den 17 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips