Nyproduktion

Sundby allé

Sundby Strand, Strängnäs Se på karta

2 025 000 kr

1 925 000 kr +5%
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
127 m²
Avgift
4 661 kr/mån
Pris/m²
16 875 kr/m²
Nyproduktion

Just nu bygger vi Brf Sundby Äng i Stallarholmen. Här kan du köpa ett radhus på 120 kvm med inflyttning under hösten 2020. Välkommen att kontakta oss!

Huset är ett trevligt radhus med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar härliga umgängesytor i entréplanet. Från vardagsrumsdelen kliver du också direkt ut på din egen altan som blir ett extra rum när vädret tillåter. I köket finns all utrustning du behöver för smidig matlagning till både vardag och fest, och i det rejäla badrummet med dusch och WC finns både tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till entrén hittar vi också ett trevligt sovrum som passar utmärkt som gästrum, lekrum eller som eget krypin för familjens tonåring.

På övervåningen finns gott om utrymme för familjens privata liv med två sköna sovrum, ett inbjudande allrum som passar fint för både filmkvällar och tv-spelande och en mysig läs- eller kontorshörna. Badrummet med dusch och WC har ett litet fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp, och mitt emot det stora sovrummet finns stor klädkammare – ren vardagslyx!

När du flyttar in är din trädgård färdiggjord, det innebär att gräsmattan finns på plats och uteplatserna står redo att invigas. Men ett nytt boende ska inte bara vara fint och trivsamt – det ska vara praktiskt också. Varje hus får egen parkeringsplats framför huset och ett rejält förråd som rymmer allt från vinterdäcken till julpyntet.

Stallarholmen passar perfekt för dig som vill bo lugnt och naturnära – men ändå ha service inom räckhåll. Det här är en ort som sprudlar av kreativitet och har gott om eldsjälar som får saker gjorda. Det mesta händer i det gula industrihuset, här ordnas mängder av aktiviteter för alla åldrar – året om. Missa till exempel inte den populära Korv & Bröd festivalen på vårkanten varje år.

Husen byggs av OBOS som är en av Nordens största bostadsutvecklare.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige