Forskargränd 14A

Sundbyberg / Ursvik, Sundbyberg Karta & restider

5 995 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Unikt och exklusivt parhus på mycket eftertraktad adress i Ursvik/Sundbyberg! Här bor du på en höjd med en fantastisk utsikt och ett svårslaget solläge. Husen i Panorama bjuder på genomtänkt design med noggrant utvalda materialval. En funktionalistisk design med stilsäkert formspråk skapar basen för ett hem med hög livskvalitet. Huset består av tre våningsplan med de sociala ytorna som vardagsrum, kök och utgång till altan och tomt på entréplan. Hallen är inbjudande och rymlig med plats för klädförvaring i garderober. Här nås även det helkaklade och toppmoderna badrummet med dusch samt tvättmaskin och torktumlare under praktisk avlastningsbänk. På det övre planet nås tre stora och rogivande sovrum med plats för säng och garderober. En separat klädkammare erbjuder dessutom ytterligare förvaringsutrymmen. Sist men inte minst nås det översta planet med ett allrum och en magisk takterrass i bästa solläge som bjuder in till stora sällskap och ljuvliga mingelkvällar!

Här bor ni högt och fritt med egen tomt endast 15 min från stan. Här får du det bästa av två världar - tryggheten med att bo i bostadsrättsform samtidigt som friheten ges till egen tomt och villakänsla.

Ursvik är precis den idylliska småstad som de flesta barnfamiljer längtar efter. Här råder det Bullerbyn känsla på de lummiga smågatorna mellan husen. Ett otroligt charmigt och lugnt område där man ser barn leka på gatorna bland husen. Här finns verkligen allt för familjen; närheten till förskolor och skolor, underbara grönområden, motionsslingor och naturreservat. Samtidigt bor man endast ca 10 minuters bilfärd från Stockholms city.

Kommunikationer
Promenadavstånd till busslinjen 504 som tar dig till Sundbyberg centrum, Rissne och hallonbergen. Därifrån kan man ta tunnelbana blå linjen till Stockholms central på ca 15min. Från Sundbyberg centrum går även pendeltåg, bussar och tvärbanan.

Förskolor och skolor.
Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades Pysslingens förskola/skola, Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan. Hösten 2010 öppnade den första kommunala förskolan i Stora Ursvik, förskolan Granatäpplet. Sedan hösten 2011 har Sundbybergs kommun även en provisorisk förskola i Milo-området som också har en finsk avdelning. Båda de kommunala förskolorna utmärks av att de ligger i nybyggda lokaler med gårdarna vända mot skogstomter som är härliga områden för lek och äventyr.
Kymlingeskolan är en nyöppnad skola och förskola i Ursvik som ligger väster om Ursviks holme.
I närområdet finns flera förskole- och skolalternativ. I Lilla Ursvik ligger den kommunala Ursviksskolan med skol och förskoleverksamhet. Det finns även skolor i Rissne, Hallonbergen och Brotorp i såväl kommunal som privat regi.
Planering pågår för ytterligare förskolor/skolor i takt med att området växer.

På Oxenstiernas allé ligger mini-livs samt Puls & träning. På andra sidan Enköpingsvägen finner ni Willys, Coop och Hornbach.

Panorama skapas av Serafim Fastigheter. För mer information
http://serafimfast.se/properties/ursvik-the-view/

OBS!!!
Objektet säljs på ritning möjlighet till visning finns därför inte.
Kontakta ansvarig mäklare
Michelle Colegate 0708-997901
[email protected]
Tillträde 20180725

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
114 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 418 kr/mån
Byggår
2018
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Forskargränd 14A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 995 000 kr

Statistik

8 703
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 133 dagar sedan, den 11 mars 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips