Sunnerstavägen 26D

Sunnersta, Uppsala Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
141 m²
Tomtarea
229 m²
Byggår
1996
Driftkostnad
40 519 kr/år
Antal besök
2 895
Dagar på Hemnet
5

Det perfekta huset för barnfamiljen i sann Bullerby-miljö! Rymligt gavelradhus i 3 plan och i gott skick, suveränt beläget på barnvänlig gård i natursköna Sunnersta.

Entréplanet erbjuder ett vardagsrum med plats för såväl soff- som matsalsgrupp och utgång till uteplats, renoverat kök med matplats för 6-8 personer, renoverat helkaklad dusch/wc samt tvättstuga.
En våning upp finns tre bra sovrum, varav ett med klädkammare, och ytterligare ett badrum. Vinden är omsorgsfullt inredd med vackert gavelfönster, smart förvaring och synliga takbjälkar, gediget trägolv och ljusa väggar - ett utmärkt master bedroom, allrum eller gästrum.
Från vardagsrummet når man en stor uteplats med trädäck som vetter mot den gemensamma innergården med bl a sandlåda. Till huset hör bilplats med motorvärmare samt förråd i samfällighetens välbevarade faluröda timmerbyggnader.

Här finner ni ett funktionellt och fint hus i mycket barnvänligt läge med kringbyggd innergård med lekplats, gungställning och gemensamt hönshus med hönor för de som är intresserade. På Sunnerstavägen 26 bor ni med åriket och naturen runt husknuten. De vackra stråken längs med Fyrisån inbjuder till promenader in till Uppsala eller mot Sunnerstaåsen med elljusspår och som under vintertid även erbjuder slalombacke och pulkaåkning. Inom kort avstånd finns livsmedelsbutik, pizzeria, flera förskolor och grundskola. För den som uppskattar rekreation och aktiviteter i naturen är detta läge optimalt med allt från mountainbikeleder, fågelskådning, kanotuthyrning och närhet till bad- och båtplatser vid Lyssnaängen, Skarholmen eller Kohagsbadet. På cykelavstånd har man även Ultuna, Akademiska sjukhuset, BMC och Ångströmlaboratoriet.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 20
  jun
  Sön 20 jun
  Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
 • 21
  jun
  Mån 21 jun
  Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
 • 21
  jun
  Mån 21 jun
  Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.