Nyproduktion

Kedjehus, bostadsrätt i Surbrunnshagen

Surbrunnshagen, Falu kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Avgift
5 911 kr/mån
Pris/m²
30 537 kr/m²
Nyproduktion

Kedjehus 121 kvm – villakänsla för hela familjen
Här har vi ett fantastiskt fint hem för familjen som vill bo nytt och fräscht med alla bekvämligheter, utan att för den skull bo i egen villa. Tre trivsamma sovrum som standard, två badrum, härliga sällskapsytor – inklusive en stor altan och egen lättskött trädgård – vad mer kan man önska sig?

Välkommen in!
Vi sätter nyckeln i ytterdörren och kliver in i en välkomnande entré med praktiskt klinkergolv. Här kan vi antingen välja att smita direkt in i köket, eller fortsätta rakt in i härligheten: husets fantastiska sällskapsytor. Men innan vi gör det noterar vi också ett par praktiska detaljer: här har vi nämligen ingång till husets separata tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, och husets ena badrum med WC och dusch. Och kakel och klinker, såklart.

Utrymme för att leva livet
Den stora, öppna vardagsrumsdelen går att möblera på flera olika sätt. Oavsett hur du vill ha det finns gott om plats för hela familjen och många fler – det här huset är perfekt för dig som gillar att ha gäster! Härifrån kliver du också direkt ut på din egen altan. Den är beredd på alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna.

Ett kök för alla smaker
Det moderna köket är öppet mot vardagsrumsdelen och har all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr, inklusive gott om arbetsyta. Men här ryms också en ljus och trevlig matplats mot entrésidan, med plats för hela familjen vid bordet.

Tre trivsamma sovrum
Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns hemmets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum. Övervåningen bjuder också på ett badrum med dusch och WC, ett stort härligt allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande – och en praktisk klädkammare. Behöver familjen ett extra sovrum? Då går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Läs mer om det i tillvalsbroschyren.

Här får du:
• 3-4 sovrum
• Härliga sällskapsytor
• Fullutrustat kök
• 2 badrum
• Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
• Stor altan
• Carport och förråd

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Kontakt

OBOS i Sverige
Mäklare , OBOS i Sverige

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.