Adlers väg 3

Svanesund - Sesterviken, Orust Karta & restider

2 395 000 kr
RadhusRadhus

Adlers väg 3 bjuder på ett boende intill havet, där ni inte behöver vara bilburen. Parhuset är i gott skick och här är det bara att flytta in och njuta från första dagen. Trädgården är behändig och sköta om och sommartid kan ni njuta av dess blomning. Stort altandäck, där markisen bjuder på solskydd.

Om solen lyser är det lätt att gå ner till det skimrande blå havet, endast ett drygt spjutkast bort. Den fantastiska badstranden öppnar sig för er och här ligger säkert era grannar och gottar sig med medhavd fikakorg o kaffe, medans grannbarnen fiskar krabbor och hoppar från trampolinen. Kanske utmanar ni era vänner på en beach-vollyboll match nere vid havet. Å gillar ni att segla bjuder Svanesunds segelsällskap in på fredagsseglatser och på sommaren är segelskolan en av höjdpunkterna för barnen i kvarteret. På sommaren bjuder Halsefjorden även på häftigt makrillfiske men ni kan också kolla in alla välor som utgör en prick när hummerfisket sätter igång, när ni tar färjan då höstrusket börjar. Gillar ni allt detta, då kan ni säkert tycka att här ligger världen. Vi har fått allt!

Svanesund och Sesterviken är en plats för er som gillar natur, hav, skog, men ändå närhet till bra kommunikation, oavsett ni har bil eller inte. Västtrafik skjutsar er runt ön, men tar er även till Göteborg, samt Uddevalla. Nyttjar ni färjan står Västtrafik på andra sidan o väntar på eran ankomst till vidare destinationer. Ja, vad säger man mer om Halsefjorden och Svanesund? Vackert, naturnära och säkert svanenmärkt, med tanke på läget och omgivningarna. Närheten till matvarubutik, förskola och skola bör också nämnas, Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
128 m²
Tomtarea
369 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
34 000 kr/år
Byggår
1991
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Adlers väg 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 395 000 kr
Driftkostnad
34 000 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 616
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 7 dagar sedan, den 12 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips