Svartbäckens by 345

Svartbäcken, Haninge Se på karta

4 200 000 kr

3 695 000 kr +14%
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
134 m²
Tomtarea
168 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
39 135 kr/år
Antal besök
5 856
Dagar på Hemnet
17

Välkommen hem. Nu börjar ditt nya liv. Efter en stressig arbetsdag kan du koppla av på den härliga uteplatsen med en bok och fånga de sista solstrålarna.
Här bor man på lugn och barnvänlig gata med närhet till det mesta, genomtänkt planlösning och fönster i två väderstreck vilket gör ditt nya hem ljust och luftigt.

Entréplan bjuder bland annat på en generös hall med gott om utrymme för avhängning, tvättstuga, klädkammare, gästtoalett samt ett välplanerat kök med goda arbetsytor samt ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet tar man sig bekvämt ut till den trädäckade uteplatsen i ett härligt sydvästläge. Njut av din alldeles egna soldränkta uteplats!

På övre plan finner vi ett generöst badrum, klädkammare och fyra fullstora sovrum som alla har plats för både säng, garderober och annat möblemang. På övre plan finns det en balkong i sydvästläge.

Bra parkeringsmöjligheter i det egna garaget i länga samt på områdets gemensamma parkeringsytor.

Svartbäckens by är ett lugnt och familjärt område med en härlig bullerbykänsla. Här är närheten till lekkamrater, förskola/skola och busskommunikationer något som ger en bekväm vardag för både vuxna och barn. Här finns även direkt närhet till flera badsjöar (200 m), Tyresta Nationalpark med vacker urskog och Tyresta By med trevlig 4-H gård som är ett populärt utflyktsmål. Denna chans vill ni inte missa, varmt välkomna att trivas!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Haninge