Stensötavägen

Svärtinge, Norrköping Karta & restider

2 328 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Efter succéförsäljningen av Brf Skogsparken i Svärtinge kan vi nu presentera ett nytt projekt, Brf Sjöutsikten!
I BRF Sjöutsikten får du ett modernt och bekvämt boende med inflyttning redan i maj 2020. Området består av 31 bostäder i radhusform beläget i Skogsbacken vid sjön Glan. Samtliga bostäder har egen terrass på 24 m2 med söder-västerläge samt två bilplatser.
I våra bostäder är standarden hög - redan från början. Vi erbjuder material och utrustning från välkända leverantörer som ger dig en bra levnadsstandard. Entrén ger ett välkomnande intryck och en känsla av rymd. Den öppna planlösningen binder samman köket och vardagsrummet på ett mycket bra sätt. Tvättstuga/WC ligger smart beläget i anslutning till entrén och under trappan finns en rymlig klädkammare. På övervåningen finns tre sovrum, ett användbart allrum och ett rymligt badrum med både badkar och dusch. De 115 kvadratmeterna med 2,50 m i takhöjd skapar en känsla av rymd.
Oavsett vilken livssituation du befinner dig i så är Eksjöhus Bostad ett sätt att bo smart, smidigt och bekvämt. Våra områden passar både för dig som söker ett bekvämt boende på ålderns höst, ett attraktivt alternativ när du tycker att villan blivit för stor, eller för dig som är på jakt efter ditt första egenägda boende. Vi tar ansvar för hela området och när du flyttar in är allt iordningställt.

Svärtinge Skogsbacke är ett växande område i natursköna omgivningar precis vid sjön Glan med närhet till både Norrköping och Finspång. Här kan du bo mitt i lugnet men med närhet till det mesta. I Svärtinge finns en nybyggd idrottsanläggning och en skola från förskoleklass till årskurs sex. Man kommer även att bygga ny skola i området Svärtinge Skogsbacke som kommer att stå klar för att ta emot sina första elever under våren 2021.
I det vackra natur- och skogslandskapet har du alla förutsättningar att skapa en skön tillvaro för dig och din familj. Njut av närheten till sjön, skogen och naturen.
Välkommen till BRF Sjöutsikten!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
115 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 948 kr/mån
Driftkostnad
23 724 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet
Förening
BRF Sjöutsikten i Svärtinge
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stensötavägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 328 000 kr
Driftkostnad
23 724 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Sjöutsikten i Svärtinge

Registreringsår
2018
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 660
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 130 dagar sedan, den 14 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips