Nyproduktion

Ryssnäsvägen 15B - Hus 6

Svärtinge - Skogsbacke, Norrköpings kommun Se på karta

4 550 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
410 m²
Uteplats
Ja
Driftkostnad
42 550 kr/år
Nyproduktion

I det vackra naturområdet kring sjön Glan i Svärtinge bygger vi sex moderna parhus om totalt tolv bostäder. Här har du närhet till både skog och natur. Intill området ligger den nybyggda och snart nyöppnade skolan Svärtinge skogsbacke med klasser från F-6. Sjön bjuder in till både bad, fiske och båtliv endast ett stenkast från vårt område.

Husen kommer vara 140 kvm stora, fördelat på två plan. På bottenvåningen finns ett modernt och öppet kök med en stor köksö, tvättstuga och vardagsrum. På övervåningen finns tre sovrum och ett allrum, ett luftigt badrum med plats för antingen dusch eller badkar. Huset har gott om förvaring med trappförråd under trappan, en generös klädkammare och skjutdörrsgarderob. Utvändigt finns det en carport med trädgårdsförråd samt uteplats i soligt läge.

Svärtinge är en tätort ca 10 km nordväst om Norrköping. Här finns bland annat förskola, skola, närbutik, café och idrottsplats. Med bil tar man sig till Norrköpings utbud av restauranger, butiker och uteliv på ca 15 minuter. Bra kommunikationer finns till Finspång och E4:an, både med bil och kollektivtrafik

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Norrköping

Kontakt

Alexander Bergh

SkandiaMäklarna Norrköping
Mäklare Alexander Bergh, SkandiaMäklarna Norrköping
0704-880099