Randersgatan 37A

Tågaborg, Helsingborg Se på karta

6 900 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
617 m²
Byggår
1991

Precis invid Pålsjö skog ligger detta välplanerade parhus med ett enastående vacker grönskande omgivning och nyrenoverat poolområde med söderläge. Huset inbjuder till härliga familjestunder och har generösa ljusinsläpp samt öppna ytor som är genomgående märkbart oavsett var man än befinner sig i huset. Sällskapsavdelningen har även till viss del öppet upp till nock.

Entrévåningen har en luftig atmosfär då hallen är öppen mot stort vardags- och matrum med rejäla fönster och utgång till trädgård med trädäck och pool. I övrigt på detta plan finns duschrum, tvättstuga, sov-/allrum, kök med vit skåpsinredning samt uterum. Ovanvåningen har en härlig rymd med generös takhöjd till övervägande del och tre rymliga sovrum, Här finns också ett stort badrum som kommer få nytt tät- och ytskikt genom Rehn Bygger/Försäkringsbolaget if och befintlig inredning kommer att återplaceras (köparen kan eventuellt välja ytskikt såsom kakel och klinker).

Villan är uppförd på en betongplatta på mark. Stommen är av trä och fasaderna är klädda med tegel. Yttertaket är belagt med pannor. Uppvärmning sker med fjärrvärme och värmeväxlaren är utbytt 2017. Driftskostnad senaste 12 månaders perioden är cirka 31 000,- inklusive värme, vatten, el och renhållning. Poolen värms med en värmepump utbytt 2019. Samtidigt byttes liner, sandfilter, pooldäck, plank och belysning i poolområdet ut. Garage och förråd.

Läs mer hos mäklaren
Magnussons, Två Generationer AB