Täljöviksvägen 8

Täljö, Österåkers kommun Se på karta

4 495 000 kr

4 795 000 kr -6 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Förening
BRF Gatt
Om föreningen
Avgift
4 968 kr/mån
Driftkostnad
26 399 kr/år
Pris/m²
37 149 kr/m²

-Accepterat pris-

Välkommen till detta trevliga radhus i fantastiska Täljöviken, byggt 2021.

Täljöviken ligger precis bredvid Näsuddens naturreservat med havet på en minuts promenad, och endast 30 minuter från T-centralen.

Här bor man ett stenkast från havet med utsikt ner mot en av områdets två bryggor där det ibland simmar förbi en svan eller två när man dricker morgonkaffet på den trädäckade altanen som är belägen i bästa solläge.

Vill man svalka sig under sommarens varmaste dagar så är huset utrustad med en ac/luftvärmepump som installerades sommaren 2022.

Huset bjuder på en öppen planlösning och smarta lösningar bland annat så har huset uppdaterats med Plejd så att alla lampor kan styras via en app.
På övervåningen finns det tre sovrum, en walk in closet samt ett stort badrum med badkar. För den som önskar ett extra sovrum så är det enkelt ordnat på övre plan.

Köket består av ett praktiskt och stilfullt kök där den ursprungliga laminatbänkskivan bytts ut mot en mörk italiensk sten.
Vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp med stora fönster. På nedre plan finns även en rymligt och fullt utrustad tvättstuga med en groventré.

På båda våningar finns det gott om förvaring. På framsidan finns ett rymligt förråd som isolerades sommaren 2022 där man utöver förvaring kan skapa ett extra utrymme om behovet finns av tillexempel ett extra kontor.

Bostaden är Svanenmärkt vilket innebär att det är utrustat med energisnåla vitvaror och att bostaden har bra isolering.
För att minska energianvändningen har Svanen satt höga krav på ett effektivt klimatskal, alltså att väggar, tak, golv, fönster och dörrar har smarta materialval och bra isolering.

Idag erbjuder de flesta banker gröna bolån till Svanenmärkta bostäder, vilket innebär rabatt på boräntan.

Svinninge Marina ligger alldeles i närheten vilket öppnar upp möjligheten för äventyr till sjöss!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Åkersberga

Kontakta mäklaren

Joakim Torkelsson

Fastighetsbyrån Åkersberga
Mäklare Joakim Torkelsson, Fastighetsbyrån Åkersberga
073-354 00 09
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas