Nyproduktion

Storegårdsvägen 66

Töllsjö, Bollebygds kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
136 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
639 m²
Byggår
2021
Nyproduktion

Nu uppförs tre välbyggda villor som är arkitektritade på Horssaredsvägen i Töllsjö, planerade med 5 rok varav 3 sovrum och ett praktiskt garage med förråd. Detta hus har en härlig altan i västerläge med utsikt mot byn och största tomten med bästa läget. Vattenburen golvvärme för bästa komfort och Yale kodlås i dörrarna för säkerhet. Bra boendeekonomi utan fastighetsavgift under lång tid framöver och med en låg energiförbrukning.

Interiört möts vi av en stenlagd hall med närhet till ett påkostat helkaklat duschrum. Badrummet är exklusivt med duschplats, stora kakelplattor med marmorkänsla och guldinfattade kranar från Tapwell. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är rymligt med gott om plats för hela familjen och har ljus köksinredning från Kvik samt maskiner från Electrolux. Vardagsrummet har utgång till den härliga altanen med utsikt mot byn där man kan njuta av det lugna läget och den fridfulla naturen inpå. Här finns också trappan upp till övervåningen. Till höger från hallen finns Master Bedroom och ytterligare ett sovrum. I anslutning till sovrummen finns tvättstuga och groventré ut till garaget. På övervåningen finns ett stort sovrum, ett allrum ytterligare ett helkaklat badrum med badkar. Man kan också tänka sig ett hemmakontor i denna delen av huset om man inte behöver fler sovrum. Väggar med OSB-skivor vilket gör det lätt att hänga upp saker.

Med gångavstånd till förskola och skola är detta ett perfekt boende med alla möjligheter ni behöver för att trivas. På orten finns också en affär, pizzeria, frisörsalong och en idrottsplats.
Skola med Bullebykänsla med 60 förskolebarn och 120 elever i byn. Det finns möjliga kommunala kommunikationer mot Bollebygd. Kommunal badplats i Töllsjön som ligger i en skogsglänta med en fin, barnvänlig liten sandstrand. Parkeringsplatserna är dock begränsade men det är cykelavstånd från huset. Från det lugna området tar du dig med bil under 30 min till Borås, Alingsås, Landvetter samt enkelt in mot Göteborg på ca 50 minuter. Närmast är Bollebygd ca 15 min bort.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Bollebygd

Kontakt

Christer Bertilsson

Fastighetsbyrån Bollebygd
0705-205819
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas