Storegårdsvägen 70

Töllsjö, Bollebygds kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
136 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
639 m²
Byggår
2022

Att bo i ett helt nybyggt hem är en dröm för många. En dröm ofta förknippad med höga kostnader. Men möjligheten finns här, endast 15 minuters bilresa från Alingsås. I detta nybyggda, välplanerade och smakfullt inredda gavelkedjehus har man allt man behöver. Gräsmattan är utrullad, altanen är redan byggd och smakfull stensättning är färdiglagd. Altanen ligger i rätt läge med sol från morgon till kväll och vägen är otrafikerad och området lugnt och naturskönt. Ett stenkast bort ligger en mycket populär skola. Läget är vackert och huset i sig har allt man behöver och lite till. Det man slås av när man kliver in, är ljuset som strålar in genom husets undervåning. Materialvalen är väl genomtänkta med den vattenburna värmen från parkettgolven och fräschheten från de vita väggarna. Köket, från Kvik, går i tidlösa nordiska toner. Köket och vardagsrummet är som en luftig sällskapsenhet med dörr till altanen i sydvästläge och vy över byn. Badrummet är exklusivt med guldfärgad takdusch, stora kakelplattor med marmorkänsla och guldinfattade kranar från Tapwell. I entréplanet finns ett mysigt master bedroom och ytterligare ett sovrum i samma färgsättning som övriga huset. I husets övre plan finns ett stort och ljust allrum och ett sovrum till. Som extra bekvämlighet finns även i detta plan ett helkaklat badrum med badkar.

Med gångavstånd till förskola och skola är detta ett perfekt boende med alla möjligheter ni behöver för att trivas. På orten finns också en affär, pizzeria, frisörsalong och en idrottsplats.
Skola med Bullerbykänsla med 60 förskolebarn och 120 elever i byn. Det finns möjliga kommunala kommunikationer mot Bollebygd. Kommunal badplats i Töllsjön som ligger i en skogsglänta med en fin, barnvänlig liten sandstrand.

Välkommen med din intresseanmälan. Två av de tre kedjehusen är sålda. Slutbesiktning 17 mars 2022.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Alingsås

Kontakta mäklaren

Elin Brunnegård

Bjurfors Alingsås
Mäklare Elin Brunnegård, Bjurfors Alingsås
0764-92 55 52

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.