Äppelblomsvägen 75

Torshäll, Värmdö kommun Se på karta

4 700 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Tomtarea
150 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
53 065 kr/år

Välkommen till detta välskötta radhus i två plan med stora altaner och lättskött tomt i populära och barnvänliga Torshäll! Fastigheten ligger på en harmonisk innergård där man ej störs av trafik. Innergården är utrustad med sandlåda samt gungor och kring gården löper en asfaltsslinga som perfekt att lära sig cykla på.

Huset har en bra planlösning med sällskapsytor, stort kök med matplats, badrum samt duschrum på båda plan, tvättstuga på nedre plan och fyra rymliga sovrum på övervåningen. Hela undervåningen har man vattenburen golvvärme. Stora altaner på både fram- och baksidan, där man på framsidan har sol under morgonen och förmiddagen och på baksidan under eftermiddag och kväll. På baksidan har man plana gräsytor som ramas in av häckar och planteringar.

Ett rymligt förråd erbjuder gott om förvaring. Till huset finns en parkering som ligger i carportlänga.

Torshäll är ett lugnt och barnvänligt område som omfattar både radhus, parhus och fristående villor. Mycket nära finns populära Bosses backe som är en gammal skidbacke, ett härligt utflyktsmål om vintern för att åka pulka eller skidor. Här har även kommunen byggt upp bänkar och grillplatser. Intill finns flera löpspår som går att nyttja året om varav ena spåret går att åka längdskidor om vintern. Närmaste skolor är Hemmestaskolan som erbjuder årskurs F-9, Viks skola som erbjuder årskurs F-6 samt Grantomta Montessoriskola med årskurs F-6. Närmsta förskolan är Torshälls förskola som har högst kundnöjdhet i kommunen. Även fler förskolor som Labyrinten förskola, Värmdöviks förskola, Viks förskola och Vikingens förskola finns i närheten. Värmdövallen med tillhörande motionsspår och motionshallar. Gångavstånd till bad och bryggor vid Torsbyfjärden. Gångavstånd till Hemmesta centrum där du finner matbutik, affärer och restauranger. Gångavstånd till buss, där det går ett flertal motorvägsbussar som tar dig till Slussen på ca 25 minuter. För den bilburna tar resan till city ca 30 min.

Det här är ett perfekt boende för familjen som vill bo i ett lugnt och barnvänligt område med vacker skärgårdsmiljö runt knuten!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Peter Sundqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Peter Sundqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
070-1627085

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.