Nyproduktion

Ekerövallen, hus 2

Träkvista, Ekerö Se på karta

5 900 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Förening
BRF Ekebyn
Om föreningen
Avgift
4 850 kr/mån
Pris/m²
56 190 kr/m²
Nyproduktion

Varmt välkomna till populära och barnvänliga Ekerövallen! Trevlig tvåplans parhus i bostadsrättsform om 105 kvm fördelade på fem rum och kök med en tillhörande egen och härlig trädgårdstomt med gräsyta, häckar och altan.
Entréplanet består av ett stilrent Ballingslöv kök med generös matplats, rostfria vitvaror samt vacker arbetsbänk i sten samt ett vackert vardagsrum med utgång till altan och vidare ut i trädgården. Här finns även ett badrum med tvättstugedel. På övre plan återfinns 3 st bra sovrum, ett ljust och trivsamt allrum samt duschrum.

Etapp 1 i Ekerövallen omfattar totalt 16 st bostäder som kommer att uppföras av Småa hus med bostäder om fem rum och kök, fördelade på två plan om totalt 105 kvm resp bostäder om sex rum och kök, fördelade på tre plan om totalt 138 kvm. Alla husen har parkering för två bilar varav den ena i carport. Husen kommer att uppföras med träfasader i en ljus och mild färgskala som varieras för att betona varje hus individualitet. I mitten av området kommer det finnas en rekreationsyta för lek och spontanidrott.

Ekerövallen är ett barnvänligt område som ligger mycket centralt belägen på Ekerö. Området ligger i en trivsam miljö och omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Den nya bebyggelsen ska knyta an till den småhusbebyggelse som präglar området runtomkring. Småhuskvarter med personliga hem, varierade hustyper och vacker arkitektur med grönskande trädgårdar ska växa fram.

Ekerövallen har många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva ett både bekvämt och aktivt liv!

I första etappen har vi nu släppt tvåplanshusen till försäljning. Treplanshusen planeras att säljstartas till hösten 2020.

Planerad inflytt Maj, 2021

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Kontakt

Visningstider

  • 11
    okt
    Sön 11 okt kl. 12:00–13:00
    Vänligen anmäl er ankomsttid via vår hemsida eller kontakta mäklaren! Föranmälan krävs. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.