Ängspiren 10

Tyresö Strand, Tyresö Karta & restider

4 795 000 kr
RadhusRadhus

Nu erbjuds detta brygghus i nybyggda Strandängarna alldeles intill Erstaviken. Här kan du på första parkett uppleva säsongens variationer med sol och bad på sommaren och is och snö på vintern. Fokus har varit att från husets alla vrår kunna uppleva naturen inpå knuten och det finns uteplatser och balkonger på både fram och baksida med utsikt över havet och där solen kan avnjutas från morgon till kväll. På gångavstånd ligger nya Strandbadet med båtbryggor och sandstrand.

Huset har genomgående en hög standard med stora fönsterpartier och 2,5 m i takhöjd på båda våningsplanen. Ljuset flödar genom huset och de välplanerade stora sällskapsytorna med kök och vardagsrum i en öppen planlösning gör att detta är en bostad att trivas i. Från köket når man uteplatser både på fram och baksida så du kan välja mellan sol och skugga. På övre plan finns idag tre sovrum och ett fint allrum som enkelt kan inredas till ytterligare ett sovrum om behovet finns. På övre plan har man två stora balkonger, en på husets framsida och en på baksidan. Det finns även praktiska faciliteter som två stora förråd i direkt anslutning till bostaden och egen parkeringsplats med eluttag precis utanför den egna entrén.

Ett modernt och påkostat boende och i det nyutvecklade området Strandängarna och här kan du kliva rätt ut i naturen. Området utvecklas till en havsnära mötesplats med bad, båtklubb och strandpromenad och det finns en härlig Bullerbykänsla i området med lekplats och umgänge och det är bara att öppna dörren och uppleva den fantastiska miljön. Ypperligt läge nära natur, hav och citypulsen. Trygga gång- och cykelavstånd till populära Strandskolan och Tyresö skola samt fina Strandtorget med mysiga caféer, välsorterad livsmedelsbutik samt restauranger. Bra bussförbindelser som tar dig till Centralen eller Gullmarsplan på cirka 15-20 minuter. Det är även bekvämt avstånd till vackra Tyresö Slott med slottspark.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
129 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 989 kr/mån
Driftkostnad
12 000 kr/år
Räkna på boendet
Förening
BRF Ängspiren
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ängspiren 10 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 795 000 kr
Driftkostnad
12 000 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Ängspiren

Antal lägenheter
20
Registreringsår
2014
Status
Äkta förening
Föreningens betyg (2018)

Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

C B A A+ A++
Köp BRF-analys på allabrf.se

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 745
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 26 dagar sedan, den 23 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips