Arrendevägen 38

Ursvik, Sundbyberg Se på karta

5 200 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118,6 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Ursvik - Provassistenten
Om föreningen
Avgift
4 241 kr/mån
Driftkostnad
22 680 kr/år
Pris/m²
43 845 kr/m²
Antal besök
7 752
Dagar på Hemnet
26

**ACCEPTERAT PRIS** Välkommen till ett nyproducerat & välplanerat bostadsrättsradhus! Föreningen har beslutat om en avgiftssänkning med 15% på hyran från och med 1 september 2020 till den avgift som är utannonserad. Radhuset karaktäriseras av genomgående påkostade materialval, stora fönsterpartier, samt två generösa uteplatser! Väldisponerade sovrum samt två påkostade & rymliga badrum med totalt 3 olika duschutrymmen! Den generösa planlösningen och de väl tilltagna fönsterpartierna i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hela huset. Här har ni en genomgående hög standard. I närheten finns både skola och förskola samt kommunikationer. Runt hörnet hittar ni även många fina naturområden och lekparker. Den stora uteplatsen på baksidan kan brukas av större sällskap från morgon till kväll.

Lägenheten ligger i Ursvik som är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går förbi precis runt hörnet. Den tar dig till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen (T-bana). Ifrån Sundbybergs centrum kan man även välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Tvärbanan är under projektering och planeras att dras ut med en station i närheten utav bostaden där även Ursviks torg planeras att byggas upp.

En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, restaurang Mateos, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop.

Kommunikationerna i Ursvik byggs ut allteftersom fler människor flyttar in. Påfarten till E18 gör att du enkelt kan ta dig in till stan eller norrut. Från Ursvik har man också direktanslutning ut på Ulvsundaleden och Kymlingelänken med vidare anslutning till E4.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB