Kamgatan 15B

Utby, Göteborgs kommun Se på karta

4 000 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
79 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
168 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
37 500 kr/år
Tomträttsavgäld
9 636 kr/år

I trivsamma och barnvänliga Utby och Kamgatan erbjuds nu ett välskött radhus om tre sovrum, kök och rymligt vardagsrum. I källaren har vi det stora badrummet med tvätt avdelning och även möjligheter till flera möbleringsalternativ och förvaring. Trädgården med altan i sydvästligt läge och entrésidans terrass som inbjuder till morgonkaffe.

På entréplan finner vi ett ljust och modernt kök med plats för matbord, ett rymligt vardagsrum med utgång till altanen och trädgården. En trappa upp finner vi hallen med gott om förvaring i riktigt djupa garderober. De tre sovrummen varav ett något större och här har vi en trevlig balkong som vetter mot trädgården. Lilla toaletten med handfat och wc.

Trädgården är inbjudande och lummig med både gräsytor, fruktträd och en fin altan som är perfekt för en stunds avkoppling i eftermiddags- och kvällssolen. I bortre ändan av trädgården finner vi ett mycket praktiskt förråd för förvaring av trädgårdsredskap eller trädgårdsmöbler under vintern.

Här bor man mitt i natursköna Utby på bekvämt avstånd från centrala Göteborgs breda utbud av butiker, service och restauranger som snabbt och enkelt nås med bil, buss eller cykel. I den omedelbara närheten finns såväl daghem och skolor som Kvibergs stora friluftsområde med bl a fotbollsplaner, beachvolleyhall och skidtunnel.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille

Kontakta mäklaren

Madeleine Sandström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
Mäklare Madeleine Sandström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
0706-50 55 81