Gärdesvägen 76

Vagnhärad, Trosa Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Tomtarea
248 m²
Byggår
1973
Energiklass
E
Driftkostnad
46 359 kr/år
Antal besök
1 384
Dagar på Hemnet
9

Ett verkligt trivsamt och välplanerat radhus med fina uteplatser på både fram- och baksida. Entréplan erbjuder 2 sovrum, badrum med badkar och ett generöst tilltaget kök eller ett kombinerat kök/vardagsrum i öppet samband. Härifrån nås altanen med tak på baksidan och här avnjuts sol på eftermiddagen och kvällen.
En trappa upp finner ni två rejäla sovrum, wc samt vardagsrum med utgång till balkongen. Detta rum kan också fungera som ett stort och härligt sovrum.
Huset har gott om förvaring med 2 klädkammare, en på varje plan samt förråd under trappan. Garage i länga och 2 förråd vid husets entré.

Stor lekpark finns i närområdet samt badhuset "Safiren" med pooler och gym. Kort promenad till närliggande Vagnhärads torg med bl a matbutik, bibliotek, apotek, småbutiker och restauranger. Därifrån går bussar till Södertälje och Nyköping. På ca 15 minuters promenadavstånd från Gärdesvägen 76 ligger järnvägsstationen med tåg till bl a Stockholm C på 40 minuter samt direktbuss till Liljeholmen, ca 50 minuter. Välkommen att höra av er för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Trosa

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.