Vaksala kyrkväg 31

Vaksala, Uppsala kommun Se på karta

5 300 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Tomtarea
325 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
37 000 kr/år
Antal besök
3 556
Dagar på Hemnet
6

Söker ni ett barnvänligt och lugnt område kanske detta 2-plans radhus kan passa? Alldeles intill Vaksala kyrka, i den idylliska kyrkbyn med lantlig miljö, stora grönområden som för tankarna till Astrid Lindgrens "Bullerbyn", innehållande både nyare och äldre byggnader, finns detta radhus om ca 114 m², byggt 1984, 4-5 rok, varav 3-4 sovrum (ett sovrum om ca 12 m² med egen ingång från baksidan, ytan ingår ej i den registrerade boarean om 114 m²), en lättskött trädgård om 325 m² med bl a plommon- och körsbärsträd, rosor och perukbuske. Fin och trallbelagd uteplats med vid utsikt mot åkermark och beteshagar. Längre ned mot trädgårdsslänten finns en härlig uppbyggd uteplats med möjlighet till grillning. På framsidan finns ett isolerat förråd om ca 10 m² och en uteplats med sol stor del av dagen. Närmaste förskola ligger i den gamla prästgården, ca 2-3 minuters promenad från bostaden och till närmaste skola är det ca 5 minuters promenadväg.

På entréplanet, från farstukvisten, finns hall med intilliggande renoverad tvättstuga, duschrum, renoverat kök, sovrum samt vardagsrum med utgång till den fina och trallbelagda träterrassen. Från terrassen finns en utbyggnad innehållande ett isolerat rum om ca 12 m² passande som t ex tonårsrum, gästrumrum eller arbetsrum. En trappa upp finns två sovrum på var sin sida om badrummet.

Här i Vaksala kyrkby bor ni lugnt och bra med lekparker och promenadslingor i närheten och samtidigt nära Gränbystaden med all tänkbar service och butiker. Utmärkt pendlarläge då E-4:ans påfart ligger endast några hundra meter bort från bostaden. Dessutom finns bussförbindelser till city och österöver på den närbelägna 288:an. Och naturligtvis finns möjlighet att ta cykeln in till city, en tur som kanske tar 15 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Ann Sjöberg

Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Ann Sjöberg, Mäklarhuset Uppsala
0705-44 34 64

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas