Nyproduktion

Kvarnstigen 32 C

Vännäsby, Vännäs Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Byggår
2019
Avgift
5 459 kr/mån
Pris/m²
16 625 kr/m²
Nyproduktion

Huset är ett välplanerat bostadsrättsradhus i trivsam och mysig miljö. Stor uteplats i markplan i bästa sydvästläge. Bostadsrättsradhuset kännetecknas av sina härliga ytor och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig rymd. Köket har alla bekvämligheter man kan tänka sig och bra med arbetsytor och förvaring. Badrum med tvättavdelning. Rymligt sovrum i anslutning till hallen med gott om utrymme för att hänga av sig ytterkläder. Dessutom praktiskt förråd under trappan till övre plan. Väl uppe på övervåningen finns den privata delen med två sovrum, allrum som kan göras om till sovrum, mysig läshörna, klädkammare och badrum.

Till bostadsrätten ingår en carportplats och ett förråd.

OBOS har gjort specifika tillval i bostaden till ett pris av 15 300 kr som tillkommer i priset. Kontakta mäklaren för att få veta mer.

Vännäsby ligger omgivet av vacker natur. Byn består till stora delar av gammal bebyggelse och även om Brf Lokstallet består av moderna lägenheter och radhus finns den sköna, lantliga känslan kvar – tack vare dess lugna läge, fritt från genomfartstrafik och omgivet av grönområden. Uteplatserna gör såklart sitt till för att förstärka känslan av det ljuva livet på landet. Både lägenheterna och radhusen har generöst tilltagna sådana som ger alla möjligheter till att njuta av utelivet.

Husen har byggts under 2018 och 2019 av OBOS, som är en av Nordens största bostadsutvecklare, och är nu redo för inflyttning!

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige