Nyproduktion

Vikvägen 84, hus 8

Vårdsätravik, Uppsala Se på karta

5 175 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
151 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Kvarnhusen
Om föreningen
Avgift
5 701 kr/mån
Driftkostnad
6 084 kr/år
Pris/m²
34 272 kr/m²
Antal besök
3 462
Dagar på Hemnet
26
Nyproduktion

Här i södra Uppsala, alldeles intill Ekoln, ligger den fridfulla och sjönära idyllen Vårdsätravik. Prisbelönta Tham & Videgård Arkitekter har ritat ett unikt radhuskvarter med vackert bearbetade faluröda fasader. Arkitekturen är tidlös och klassisk samtidigt som den bär på ett distinkt modernt uttryck.

Här erbjuds ett boende med sydväst-läge och en boarea om drygt 150 m² som breder ut sig över två våningsplan med öppen planlösning och uteplatser på både bak- och framsida.

Inredningen har handplockats av samma arkitekt som ritat husen och här blandas det stilrent moderna med omsorgsfullt utvalda detaljer i tidlösa material. Kök levereras av Tre Sekel Möbelsnickeri, ett traditionsrikt snickeri i Västergötland, som i decennier producerat möbler av högsta hantverksmässiga kvalitet.

Vårdsätravik präglas av sitt sjönära läge med badvikar och en vacker strandpromenad inramad av uppländsk natur när den är som allra bäst.

Det finns totalt 12 radhus i projektet, fördelade på två huskroppar, adresser är Vikvägen 70-92 (jämna nummer). Priserna är från 5.175.000 kr och inkluderar färdigställd utemiljö.

Preliminär inflyttning från slutet av 2021.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller besök kvarnhusen.se

Läs mer om bostaden
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakt

Visningstider

 • 2
  nov
  Mån 2 nov
  Kontakta mäklaren för en tid!
 • 9
  nov
  Mån 9 nov
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.