Kommande

Bohusvägen 6

Västerås, Västerås kommun Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
184 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
41 888 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till detta hemtrevliga radhus på ett av Västerås mest tilltalande områden Gryta. Bostaden erbjuder 122 välplanerade kvadratmeter med en genomgående känsla av ljus och rymd med möjlighet att skapa ett långsiktigt boende. Till bostaden hör en avskild altan samt en lättskött tomt. Det grönskande läget kombinerat med närhet till all tänkbar service skapar ett utmärkt boende för den som värdesätter ett naturnära läge.

Bostaden utgörs av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter i flertalet garderober, vidare en stor tvättstuga, ett renoverat badrum, ett fullt utrustat kök i modernt utförande med gott om arbetsyta och förvaring. Ljust och socialt sällskapsrum som erbjuder gott om plats för sällskapsmöblemang samt matsalsmöbel. Generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier med utsikt över den mysiga altanen. Uteplatsen nås från sällskapsrummet och erbjuder plats för stor matgrupp samt eventuell loungegrupp. På övre plan finns fyra rymliga sovrum, en stor klädkammare samt ett luftigt badrum.

Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Mycket tilltalande område med närhet till service och promenadavstånd till goda kommunikationer. I närområdet finns även förskola och skola. Populära motionsspår är belägna endast ett par minuter från bostaden, även trivsamma promenadstråk och lekplatser.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Kontakta mäklaren

Amanda Gemmel

Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Mäklare Amanda Gemmel, Svensk Fastighetsförmedling Västerås
+46705949410

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.