Plöjarvägen 14

Västerhaninge, Haninge kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
116 m²
Tomtarea
215 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1976
Driftkostnad
36 000 kr/år

Plöjarvägen 14 är en rymlig kedjehusfastighet som ligger i ett lugnt och barnvänligt område. Huset är i genomgående mycket bra skick med stora renoveringar som har genomförts genom åren(se renoveringslista längre ner).

Fördelat på två våningar och har en total boyta på 116 kvadratmeter. På bottenvåningen finns ett välutrustat kök, ett vardagsrum, ett sovrum samt ett badrum. Det finns också en tvättstuga med groventré, som är praktiskt placerad för enkel åtkomst till trädgården.

På övervåningen finns tre rymliga sovrum, klädkammare samt ett badrum vilket gör att huset är perfekt för en större familj eller för att bjuda in gäster.

Huset har också ett tillhörande garage i länga, vilket ger gott om utrymme för bilen eller förvaring av verktyg och utrustning. Dessutom finns det ett förråd på tomten, vilket är en praktisk funktion för förvaring av cyklar och annan utrustning.

Uteplatserna på fram och baksida ger gott om utrymme för utevistelser och trädgårdsarbete. Altaner håller på att byggas, vilket kommer att ge ännu mer utrymme att njuta av solen och utsikten.

Sammanfattningsvis är Plöjarvägen 14 en underbar fastighet som är väl underhållen och ligger i ett lugnt område med en mängd bekvämligheter. Med stora renoveringar nyligen avslutade är detta hem klart för att rymma en stor familj och ge gott om utrymme för vänner och gäster att njuta av.

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Haninge

Kontakta mäklaren

Pierre Larsson

BOSTHLM Haninge
Mäklare Pierre Larsson, BOSTHLM Haninge
0735333539

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.