Kommande

Gillbergavägen 3E

Västerljung, Trosa kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130,8 m²
Kommande

Nu säljs 4 st nybyggda parhus med hög kvalitet i naturnära Västerljung på Gillbergavägen. Parhuset på Gillbergavägen 3E har 940kvm tomt och du bor bekvämt på ca 130 kvm i ett plan. Huset fördelas på entré med klädförvaring, 3 sovrum, mindre allrum som kan bli det 4:e sovrummet eller det egna hemmakontoret. Masterbedroom har egen walk-in-closet och privat dusch/WC sk "en-suit". Ytterligare badrum med badkar och dusch. Generös tvättstuga finns också. Kök med köksö och öppen planlösning med allrummet. Här är takhöjden maximal då det är öppet i nock. Braskamin ingår också. Inredningen håller hög kvalitet och planeras att inredas enl följande; alla golv i rummen med vitbehandlad 3 stavig ekparkett, kakel och klinker från Bricmate i våtutrymmena, Inredning i dusch- och badrum från Svedbergs, Bathlife och Tapwell. Kökets och tvättstugans vitvaror planeras att komma från Samsung, Thermex och Bosch. Integrerad kyl och frys från IKEA. Köksskåp från IKEA med stenskiva. Altanen är rymlig och stor för härlig samvaro.

Ytterligare info om materialval och inredning, se Dokument på SkandiaMäklarnas hemsida. Inredningen kan komma att bytas ut mot likvärdig standard beroende på leveranstider och lagerstatus.

För din finansiering bör du prata med din bank om "Byggnadskreditiv" då du köper allt i 2 delar; tomten (fastigheten) för sig som du söker lagfart på och huset skriver du Entreprenadavtal med byggfirman. För mer info om priser och och övriga köpekostnader kontakta mäklaren.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Trosa

Kontakta mäklaren

Karin Esberg

SkandiaMäklarna Trosa
Mäklare Karin Esberg, SkandiaMäklarna Trosa
070-4284284

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.