Nyproduktion

Djupdalsvagen

Västra Länna, Huddinge Se på karta

4 425 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
101 m²
Tomtarea
246 m²
Avgift
4 507 kr/mån
Pris/m²
43 812 kr/m²
Antal besök
253
Dagar på Hemnet
0
Nyproduktion

Längtar du efter ett ljust och luftigt hem med gott om plats för socialt umgänge – men där varje familjemedlem också hittar sitt eget krypin? Då kan detta vara huset för er! Härliga öppna sällskapsytor med en fin altan som kronan på verket, tre sovrum och alla bekvämligheter på plats när du flyttar in. Var det någon som sa livskvalitet?

OBOS planerar att bygga Brf Fällkilen i Västra Länna med preliminär inflyttning hösten 2021.

Direkt när vi kommer in i den välkomnande entrén möts vi av ljuset: härifrån ser du nämligen rakt ut till baksidan av huset. Vi hänger av oss ytterkläderna och kikar in i husets ena badrum, ett fräscht sådant med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och ett fint litet fönster som extra bonus. Sedan kliver vi direkt in i husets hjärta: den fina öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Det här moderna köket är fantastiskt snyggt, funktionellt och utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr, med fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Vid det stora fönsterpartiet blir det perfekt att placera ett matbord med plats för många middagsgäster, och eftersom köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen behöver du aldrig känna dig ensam vid spisen. Här har vi också gjort det lite enklare för dig som vill sätta din egen prägel på ditt nya kök: du kan välja mellan färdiga tillvalspaket i tre olika stilar. Läs mer om det i tillvalsbroschyren.

I vardagsrumsdelen finns gott om plats för soffmys. Stora fönster släpper in ljuset, och härifrån kliver du också ut på din ljuvliga altan som står redo för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med grannarna. Här är det gott att leva!

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Anna Fernandez

OBOS Sverige
Mäklare Anna Fernandez, OBOS Sverige
+46760416777