Högövägen, Hus 2

Växjö Karta & restider

3 895 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

I sjönära Bredvik i Växjö planerar OBOS att bygga totalt 8 moderna radhus. 4 av dessa förläggs i två parhus, 3 av bostäderna byggs i radhuslänga samt 1 fristående hus. Husen har en integrerad balkong, härlig altan på baksidan och egen parkeringsplats såklart. Lugnt och skönt läge men samtidigt nära till affärer, service, kommunikationer och därmed stadens puls. Samtliga bostäder har en boarea på 139 kvm, förutom hus 1 och hus 6, som har en något större boarea på 146 kvm. Tomterna är från 259 kvm till 328 kvm. Pris i etapp 1 från 3 775 000 kronor till 4 095 000 kronor. Etapp 1 består av hus 1-6 och etapp 2 av hus 7-8 (se kvartersskiss)

Som köpare kommer du att köpa tomt separat med villkor om att teckna entreprenadavtal med OBOS Projektutveckling AB. Tillträde och betalning för tomten kommer att ske innan entreprenaden påbörjas. Priset för tomten är 600 000 kr inkl. anslutningsavgifter (VA, el och Fiber).
Den totala entreprenadsumman kommer att variera beroende på de val du som köpare gör. Om du väljer det fina standardutförandet blir entreprenadsumman det i annonsen angivna priset med avdrag för tomtpriset.

Notera att de bilder som visas är exempel och att huset ännu inte är uppfört. Det vill säga när vi åker ut för att titta på tomterna är det fantasin som hjälper oss att visualisera Ert nya hem. Ta en titt på den genomtänkta planlösningen och föreställ dig den härliga vardagen i detta härliga boende.

Kika gärna in på OBOS projektsida: https://www.obos.se/sok-bostad/elins-tradgardskvarter/

Försäljningen är igång, så skynda dig att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
139 m²
Tomtarea
287 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2018-2019
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Högövägen, Hus 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 895 000 kr

Statistik

6 721
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 228 dagar sedan, den 9 mars 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips