Porsvägen 148

Vaxmora, Sollentuna Karta & restider

4 495 000 kr
RadhusRadhus

Välplanerat och fräscht kedjehus i 1-plan med mysig braskamin. Uteplats och tomt i bra solläge. Social planlösning samt fyra sovrum och två badrum. Garage i länga samt parkeringsplatser. Lugnt och barnvänligt område med naturen runt knuten och nära Norrvikens vatten, förskolor, skolor och kommunikationer.

Vardagspusslet blir enkelt tack vare både skola och flera förskolor på promenadavstånd. Med bil når du både Sollentuna centrum och Stinsen i Häggvik på ca 10 minuter. I Sollentuna centrum med ca 115 butiker finns ett stort utbud av både restauranger, shopping och allehanda service samt gym (SATS). Stinsen har både shopping, Friskis & Svettis, Systembolaget och flera närliggande stormarknader som Ica Maxi och Coop Forum - och mycket mer. För ännu mer shopping når du enkelt Täby centrum, Mall of Scandinavia eller Kista Galleria med bil.

För den aktiva familjen finns gott om möjligheter till rekreation, träning och strövtåg i naturen. Vaxmora gränsar till "Törnskogen", ett av Sollentunas tre stora naturreservat, där Vaxmora Torp är ett populärt mål för skogspromenaden. På promenadavstånd når du en liten badstrand vid Norrvikens vatten nedanför berget. Kring Edsviken finns även flera fina badplatser och båtklubbar. På vintern finns möjlighet att åka skridskor på både Norrviken och Edsvikens plogade banor. Vill man åka skidor tar man sig på ca fem minuter till Väsjöbacken som även har flera motionsspår. Med bil eller cykel tar du dig till Rösjöområdet med badplats och camping vid Rösjön. På andra sidan E4:an finns enorma naturområden på Järvafältet med fina naturområden och motionsmöjligheter.

När du behöver ta dig in till city för arbete eller nöjen har du smidiga kommunikationer. Till busshållplatsen tar det bara några minuter att gå, varifrån du åker till Sollentuna station på ca 12 minuter med buss 527 och sedan vidare in till city med pendeltåget som tar 17 minuter. Med anslutande bussar i Sollentuna centrum tar det ca 10 minuter till Kista som har anslutning till t-bana (blå linje). Med bil tar det omkring 20 minuter in till city beroende på trafik och cirka 20 minuter till Arlanda tack vare närheten till E4:an.

Hjärtligt välkommen till ett fint kedjehus med härliga sociala ytor både inne och ute - och ett optimalt läge i trivsamma Vaxmora!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
134 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
328 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
42 700 kr/år
Byggår
1975
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Porsvägen 148 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 495 000 kr
Driftkostnad
42 700 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 617
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 10 dagar sedan, den 16 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips