Kommande

Karahavsvägen 4

Vega, Haninge kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
99 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Vegaparken
Om föreningen
Avgift
5 201 kr/mån
Driftkostnad
1 050 kr/år
Pris/m²
45 404 kr/m²
Kommande

Det är med stor glädje jag kan presentera detta underbara boende i populära Vega. Unikt stadsradhus i snygg nordisk design med materialval som harmoniserar fint ihop med naturen runt om. Radhuset ligger på en fin hörntomt vilket ger bra med lekytor för barnen, tomten omgärdas av ett staket och vetter mot naturområde på baksidan. Stor altan i sydväst där solen kan avnjutas på eftermiddagen och kvällen.

Redan i hallen slås man av den moderna känsla som detta boende förmedlar. Ljusa trägolv i hela huset och vitmålade väggar ger ett stilrent och fräscht intryck. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör denna yta perfekt för socialt umgänge med familj och vänner. Stora fönsterpartier från golv till tak som förlänger känslan i vardagsrummet och som även suddar ut gränsen mellan inne och ute. Från vardagsrummet når man den härliga altanen som vetter mot naturområde och ligger placerad i sydvästläge. Här kan man njuta av solen hela dagen. På övre plan möts man av en underbar takhöjd på över 3 m och flera takfönster samt gavelfönster som gör att allrummet fullständigt badar i ljus. På övre plan sover hela familjen och i master bedroom kan man njuta av den fri utsikten mot naturområdet.

Badrum på entréplan med egen maskinpark och en separat gästtoalett på övre plan. Bra med förvaringsmöjligheter i förråd både inne och utanför bostaden samt flera garderober i huset.

Bostaden ligger i populära Vega som växer och utvecklas till en ny stadsdel i Haninge. Här finns förskolor/skolor, mataffärer, restauranger, utmärkta busskommunikationer. Från Vega station tar man pendeltåget direkt in till Stockholm C på endast 20 min. Här finns även nära anslutning till motorvägen mot Stockholm och Nynäshamn.

Varmt välkomna att trivas.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Haninge

Kontakta mäklaren

Mikaela Hertzman

Svenska Mäklarhuset Haninge
Mäklare Mikaela Hertzman, Svenska Mäklarhuset Haninge
070 95 95 643

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.