Oscars väg 49

Vega, Haninge kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118 m²
Tomtarea
116 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
28 600 kr/år

Letar du efter ett friköpt radhus i fint skick som ligger i populära Vega? Vill ni bo i ett bilfritt område som är barnvänligt? Kolla in det här som ligger på Oscars väg 49!
Här finns ett friköpt radhus med två stora uteplatser, fem rum, varav fyra rymliga sovrum på övre plan samt vardagsrum på entréplan. I radhuset finns även två badrum och ett rymligt kök.
Oscars Väg ligger väldigt bra till i Vega med Måsöskolan årskurs F-6 och Alprosen förskola inom några minuters promenad.

- Radhusidyll
- Lugnt bilfritt område, perfekt för barnfamiljer
- 2 uteplatser
- Fyra sovrum på övervåningen
- Ca 10 min promenad till nya Vegastaden och pendeltågsstationen

Nya Vegastaden växer och här finns matvarubutiker, trevliga cafét Våfflan, gym och matställen. I närheten finns även Handelsplatsen Port 73, Ica Maxi, Biltema mm.
I Vega finns pendeltågstation som tar dig till Stockholm city på ca 25 minuter samt direktbuss till Gullmarsplan. Inom ett par minuter med bil är du ute på Nynäsvägen (73:an) som tar dig till Stockholm respektive Nynäshamn.
I Haninge bor du nära naturen då här bland annat finns Tyresta nationalpark och Rudans friluftsområde med motionsspår, skidspår, fiske och badsjöar. Haninge är dessutom en skärgårdskommun.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Magnus Lundqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Magnus Lundqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
0735-33 30 69