Stuxbergs gränd 5

Vega, Haninge kommun Se på karta

5 395 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Skogsparken 3 i Haninge
Om föreningen
Avgift
5 320 kr/mån
Driftkostnad
15 600 kr/år
Pris/m²
51 381 kr/m²
Antal besök
1 383

Varmt välkomna till Stuxbergs gränd 5, ett mycket fint och påkostat radhus med ett utmärkt gavelläge. Härlig tomt med plana gräsytor och en utbyggd altan som maximerar soltimmarna. Tomten ramas fint in via ett staket vilket gör att barnen här kan leka tryggt och skyddat från biltrafiken. En kulle som gränsar mot husets baksida ger både naturligt insynsskydd och skapar ett avstånd till grannarna. Rymlig carport med plats för en bil samt plats för flera bilar på den väl tilltagna infarten.

Radhuset fördelar sig över 105 kvm med genomgående mycket fina materialval och påkostade tillval. På entréplan finns ett rymligt kök, luftigt vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen, ett badrum med egen maskinpark samt bra med förvaring i förrådsutrymme under trappan och en stor skjutdörrsgarderob i hallen. På övre plan samlas fyra bra sovrum, i master bedroom finns en stor skjutdörrsgarderob. Här finns även ett till badrum med dusch ( plats för badkar för den som önskar).

Detta är ett perfekt boende för barnfamiljen med direkt närhet till flera förskolor, skolor, Vega tågstation som tar dig till Stockholm C på endast 20 min, matbutiker, restauranger, gym, frisör m.m. Flera lekplatser i området samt närhet till natur.

Här är det bara att flytta i och trivas, välkomna att boka in er på visningen.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Haninge

Kontakta mäklaren

Mikaela Hertzman

Svenska Mäklarhuset Haninge
Mäklare Mikaela Hertzman, Svenska Mäklarhuset Haninge
070 95 95 643

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.