Lorensbergsvägen 72

Vendelsö, Haninge kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
123 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
446 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
41 417 kr/år
Antal besök
4 490
Dagar på Hemnet
7

I hjärtat av Vendelsömalms barnvänliga idyll erbjuds nu ett kedjehus med garage och ett fördelaktigt läge. Här rymmer 129 kvm bekvämt den större familjen med öppna ljusa sällskapsytor och möjlighet till hela 5 sovrum. Helkaklat badrum på nedre plan samt toalett på övre plan. Toaletten på övre plan har intilliggande förråd och därmed utrymme för utbyggnad. Genomgående välskött och trevligt hus med samme ägare sedan 1975 år. Omlagt tak, nya fönster samt nymålad fasad.

Tillhörande garage med förrådsdel samt generös tomt med grusad uppfart och plats för biluppställning.

Solen vandrar runt huset och värmer från lunch till sen kväll på den ostörda altanen med uppsikt över trädgården och lekstugan. Plana fina gräsytor rymmer studsmatta, fotboll, lek och passar perfekt för dem med spring i benen. Njut av eftermiddag- och kvällssolen på altanen medan barnen leker på gården eller duka långbord och bjud in vänner och familj på grillkvällar.

Trevligt familjeboende med ett mysigt läge i lugnt område utan genomfartstrafik. Generationsskifte blandar här äldre familjer med nyinflyttade barnfamiljer och skapar en trevlig grannsämja. Närhet till lekplatser, grönområden och fina promenadstråk. Cykelavstånd till sandstrand vid Ramsjön eller klippbad vid Svartsjön. Ljuvliga nationalparken Tyresta By med djur, vackra skogsmiljöer, café och korvgrillning inom bekväm närhet

Vältrafikerad busshållplats ca 120 meter bort med direktbussar in till Gullmarsplan och Stockholm C. Barn i alla åldrar runt om i området tillsammans med förskola, skola (f-9) och fotbollsplan, utomhusgym och skatepark i direkt närhet gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i.

Kort promenad till Konsum, pizzeria, Vendelsö kök och bar samt även bekväm närhet till ICA Maxi Port 73 och Haninge C med stort affärsutbud.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Lovisa Runsten

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Lovisa Runsten, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
0736-23 39 52

Visningstider

 • 19
  sep
  Sön 19 sep kl. 10:30–11:45
  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
 • 20
  sep
  Mån 20 sep kl. 17:45–18:30
  Bokad visning - anmäl dig via "Boka tid för visning" i presentationen
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.